Cum își dau seama organizatorii de nunți că o căsnicie nu va dura

Planificarea unei nunți nu este o treabă ușoară, de aceea multe cupluri aleg să apeleze la specialiști.
Alegerea unui organizator de nunți reprezintă un pas uriaș către o zi a nunții fără stres și de succes. Amintește-ți că vei petrece foarte mult timp cu această persoană sau cu o echipă întreagă. Acest lucru înseamnă că organizatorii de nunți sunt familiarizați cu multe drame din spatele scenei. Ca atare, mulți au devenit destul de pricepuți când vine vorba de observarea semnelor conform cărora o căsnicie nu va dura. Iată care sunt acestea!

Lucruri care îi fac pe organizatorii de nunți să-și dea seama că o căsnicie nu va dura


1. Partenerii ar prefera să-și petreacă timpul separat


Nici nu mai trebuie spus faptul că o nuntă este despre căsătoria dintre doi oameni. În timp ce familia și prietenii sunt invitați să sărbătorească alături de cuplul fericit, ziua este menită a se concentra în jurul mirelui și miresei.
Dar ce se întâmplă dacă aceștia decid că nu vor să-și petreacă prea mult timp unul cu altul la nunta lor? Este un lucru pe care organizatorii de nunți îl văd din când în când. În unele cazuri, organizatorii de nunți au fost nevoiți să îi caute pe cei doi pentru a le face poze împreună, după care fiecare dintre aceștia a mers să stea cu prietenii. 

2. Partenerii sunt fericiți cu privire la nuntă, nu la căsnicie


Nicio persoană nu angajează un profesionist pentru o nuntă nereușită. Nu ar avea niciun sens. Cuplurile vor să se bucure de nunta lor. De aceea, planifică o ceremonie și o petrecere pe care le vor iubi și de care își vor aminti cu drag în anii următori. Deși fiecare organizator de nunți vrea ca mirii să aibă parte de nunta visurilor lor, există pericolul ca aceștia să nu privească mai departe de ziua nunții.
Cuplurile se pot bloca în această poveste perfectă și pot uita să trăiască în realitate. Organizatorii știu că un mariaj se îndreaptă spre dezastru atunci când cuplul este mai îndrăgostit de ideea nunții decât de ideea mariajului. 

3. Soția este încântată, iar soțul este indiferent


Deși nu este neobișnuit ca mireasa să fie mai entuziasmată și mai implicată în planificarea unei nunți decât logodnicul, există mulți bărbați care abia așteaptă să o ajute pe parteneră să plănuiască totul. Mirii simt presiunea după ce preiau un rol mai activ în planificarea nunții. Desigur, acest lucru nu înseamnă că fiecare bărbat simte că ar trebui să intre în acest proces al planificării nunți. Iar atunci când ai de-a face cu o persoană care este încântată și cu una căreia nu îi pasă, ai putea întâmpina probleme.
Mireasa îl poate lua pe mire după ea peste tot, chiar și la alegerea rochiei de mireasă. Chiar dacă lui nu îi pasă, partenera este disperată să îl implice.

4. Există o lipsă totală de comunicare


Dacă ar trebui să notezi aspectele fundamentale ale unei căsnicii de succes, comunicarea se află pe primele locuri de pe această listă. Bineînțeles, o lipsă de comunicare poate duce la o căsnicie nereușită. Când lucrează cu un cuplu, organizatorii de nunți își dau seama din start dacă partenerii comunică bine unul cu altul. Atunci când își prezintă ideile pentru ziua nunții, profesioniștii își dau seama care cupluri au discutat în prealabil despre ideile lor și care cupluri nu au vorbit deloc. În relațiile sănătoase există mereu o discuție prealabilă întâlnirii cu organizatorii de nunți.
Este important ca partenerii să învețe să ia decizii împreună, pentru a găsi o cale de mijloc pentru dorințele lor.

De la investirea eforturilor și timpului în ziua nunții și nu în mariaj la lipsa de comunicare, lipsa conexiunii emoționale și fizice și comportamentele partenerilor, există mulți factori la care organizatorii de nunți sunt atenți atunci când analizează viitorul unei căsnicii. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod