Cum îți dai seama că ești într-o relație matură

Ne gândim mereu cum ar trebui să fie relația perfectă. Însă influențele pe care le avem din diferite filme prezintă adesea o viziune ireală asupra relațiilor.
Când ești într-o relație matură și sănătoasă, ai suficient spațiu pentru a crește ca individ și cuplu. Continui să înveți lucruri noi și aveți încredere unul în celălalt. Iată cum îți poți da seama dacă ești într-o relație matură!

Semne care indică faptul că ești într-o relație matură

1. Aveți interese individuale


Doar pentru că ești într-o relație, nu înseamnă că îți pierzi identitatea individuală. Lucrurile care l-au atras pe partenerul tău la tine ar trebui să rămână în continuare și viceversa.
Cu alte cuvinte, mențineți interesele care vă aduc bucurie.

2. Dezvoltați interese comune


Relațiile presupun compromisuri și crearea de spațiu pentru noi activități pe care le puteți face împreună. Dezvoltarea intereselor pe care le puteți face împreună și împărtășirea experiențelor noi vă vor apropia mai tare și vă vor permite să creșteți în relația voastră.

3. Aveți o viziune similară pentru viitor


Este greu să planifici o viață viitoare împreună dacă viziunile voastre pentru ce înseamnă viitor sunt diferite. Trebuie să fiți pe aceeași lungime de undă de la început, deoarece credința că partenerul tău se va plia pe modul tău de gândire îți va aduce doar dezamăgiri și frustrări.

4. Nu simți nevoia de a-ți schimba partenerul


A fi într-o relație matură înseamnă să-ți accepți partenerul așa cum este. Cu siguranță că avem cu toții defecte și trăsături ciudate, dar învățăm să le acceptăm.
Timpul petrecut în încercarea de a-ți schimba partenerul ar putea fi mai bine petrecut în găsirea partenerului potrivit.

5. Nu există secrete


Atunci când vă aflați într-o relație matură, împărtășiți orice informații și gânduri pe care le aveți. Vă simțiți confortabil să vorbiți despre bani, despre greșelile din trecut și despre lecțiile pe care le-ați învățat de-a lungul vieții. Știi că partenerul tău nu te va judeca, iar acest lucru va contribui la întărirea relației și aprofundarea legăturii dintre voi. 

6. Oamenilor le place de voi împreună


Dacă relația vă face bine ție și partenerului, acest lucru se va vedea în acțiunile și atitudinea voastră. Oamenii din jurul vostru vor observa un nou sentiment de încredere și o înaltă stimă de sine.
Cu alte cuvinte, vă vor admira pentru relația pe care o aveți și, cine știe, poate că veți seta un exemplu chiar și printre prietenii voștri.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod