Cum ne afectează luna relațiile sentimentale

Deși s-ar putea să nu realizezi, luna are o influență semnificativă asupra vieții tale. Luna în sine influențează mai multe lucruri decât crezi, iar atunci când cunoști aceste fenomene este mai ușor să faci corelații.
Când vine vorba de dragoste și de relațiile romantice pe care le are cineva, luna este una dintre cele mai puternice influențe. Este un lucru pe care mulți oameni au tendința să îl ignore. Dar atunci când acorzi mai multă atenție acestui subiect, începi să vezi lucrurile așa cum sunt. În funcție de ce fază a lunii este, ai putea să înveți să îți controlezi mai bine emoțiile sau să ai mai multă grijă de tine la un anumit nivel. Iată cum ne afectează luna relațiile!

Modalitățile în care ne afectează luna relațiile romantice


Luna Nouă este o perioadă perfectă pentru noi începuturi. Această informație în raport cu romantismul ne ajută să ne dăm seama că ar trebui să plantăm noi semințe de intenție.
Dacă ești singur, ai putea să încerci să găsești un partener, iar dacă ești într-o relație, poate că ar trebui reaprinsă o scânteie. Atunci când este Lună Nouă, suntem întotdeauna împinși să ducem lucrurile la nivelul următor. S-ar putea să vă hotărâți să vă mutați împreună, să vă căsătoriți sau chiar să vă luați un animal de companie.

Luna în sine trece prin câteva faze și fiecare dintre acestea ne oferă ceva diferit. De exemplu, Primul Pătrar și Luna în creștere au propriile scopuri.
Luna în creștere are rolul de a ne face să accelerăm lucrurile și de a te forța să depunem munca de care e nevoie pentru a reuși, în timp ce Primul Pătrar reprezintă o perioadă scurtă în care ne putem relaxa.

Cei mai mulți oameni tind să creadă că Luna Plină este cea mai importantă fază în ceea ce privește viețile noastre romantice, dar acest lucru nu este adevărat. În timp ce Luna Plină îți va arăta că trebuie să te relaxezi cu adevărat și să descoperi mai multe despre tine și despre oamenii din jurul tău, nu va rezolva toate problemele tale.
Această fază a lunii poate merge cu adevărat în direcția pe care nu ți-o dorești. Este momentul în care analizezi totul - pe tine și pe parteneri.

În plus, suntem formați mai ales din apă și, după cum știai, luna afectează apele oceanelor. Acest lucru ar trebui să îți aducă aminte cât de mult te afectează fazele lunii. 

Indiferent dacă te reajustezi, dacă îți modifici viața sau dacă te lupți ca și cum asta ar fi ultima ta zi, există șanse mari ca luna să aibă legătură cu procesele din viața ta.
Sigur, iei propriile decizii, dar acest lucru nu înseamnă că luna nu te face să iei anumite decizii uneori.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod