Bărbat îndrăgostit

Cum să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine în 2 paşi simpli

Este mai simplu decât crezi! Pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de tine, trebuie să-l iubeşti necondiţionat, dar să impui câteva condiţii în relaţia voastră.
Când un bărbat simte că poate să se relaxeze în prezenţa ta şi că îl faci să devină un om mai bun, el devine dependent de tine şi de relaţia voastră. El nu va putea nega niciodată cât e de atras de tine.

Iată ce trebuie să faci:

1. Fă-l să se simtă ca un angajat mândru


Un bărbat iubeşte să dăruiască şi iubeşte să te facă fericită. Zâmbetul unei femei este reflecţia unui bărbat care merită. De asemenea, e important ca un bărbat să ştie când devine leneş în relaţie.
Nu e eficient să-l critici, dar atunci când îţi exprimi sentimentele sincere pentru el, fără să-l învinovăţeşti, îi transmiţi indirect mesajul că nu eşti sufocantă. El te va respecta pentru că ai puterea de a vorbi. Când îi arăţi cât de mult îl preţuieşti pentru ceea ce este şi pentru ceea ce face pentru tine, el va munci mai mult ca să câştige şi să păstreze iubirea ta.

2. Fă-l să se simtă în siguranţă cu tine


Pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de tine, trebuie să simţi şi un sentiment profund de siguranţă emoţională în relaţie. Aceasta este singura modalitate ca relaţia să evolueze.
Dacă îl apreciezi, relaţia va deveni mai puternică. Ca să creezi o legătură emoţională puternică, trebuie să începi cu aprecierea faţă de tine. Să te confrunţi cu propriile emoţii este un lucru curajos şi vulnerabil, dar te va şi elibera pentru a te simţi mai vie şi mai fericită cu viaţa ta. Începe să spui ce simţi cu voce tare, indiferent dacă eşti cu el cu prietenii sau familia ta. Spune că eşti supărată, plictisită, tristă sau îngrijorată. Nu îţi fie teamă să te exprimi.
Nu încerca să îţi ascunzi tristeţea sau să fii prea rezervată cu bucuria pe care o simţi. Lasă-te purtată de sentimente şi opreşte-te din încercarea de a părea inteligentă sau interesantă. Nu e în regulă să încerci să controlezi modul în care merg lucrurile. În schimb, împărtăşeşte-le celorlalţi sentimentele despre orice.

Dacă ceva te impresionează, spune-i partenerului tău despre asta. Lasă sentimentele să zburde şi el va fi mai atras de tine şi mai sigur. Când te conectezi cu emoţiile tale, creezi emoţie şi celui de lângă tine.
Bărbaţii sunt gânditori, blocaţi şi îngrijoraţi de viitor. Când îi poţi scoate vulnerabilităţile la suprafaţă, el se va topi lângă tine şi se va simţi în siguranţă.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod