Cum să pleci cu fruntea sus de la o întâlnire romantică nereușită

Ajungi la o întâlnire, după ce te-ai gândit câteva zile cu ce să te îmbraci, unde să ieșiți și ți-ai făcut nenumărate griji. Însă îți dai seama destul de curând că nu este persoana potrivită pentru tine. Iată cum poți să pleci cu fruntea sus de la o întâlnire romantică nereușită!

Ai avut o întâlnire romantică nereușită? Iată cum să pleci cu fruntea sus!


Stăpânirea artei de a pleca de la o întâlnire romantică nereușită nu este ușoară, dar este o abilitate necesară în societatea modernă, care te poate salva de o plecare mai dificilă mai târziu. Atunci când nu simți nicio conexiune și trebuie să găsești o cale de a-ți lua la revedere într-un mod politicos, iată ce poți face!

1. Acceptă-ți soarta


Știi deja că nu îți place foarte mult persoana cu care ai ieșit, dar ai fost de acord cu această întâlnire. Ar fi devastator de nepoliticos să pleci, așa că ia o băutură, comandă preparatul tău preferat sau orice alt lucru potrivit întâlnirii voastre și încearcă să vezi această întâlnire ca pe o ocazie de a afla câteva lucruri despre o altă ființă umană.

2. Fii prietenoasă, dar nu flirta


Ai grijă la semnalele mixte pe care le poți transmite. Tentația de a flirta cu persoana cu care ai ieșit pentru a ameliora dezamăgirea pe care o simți s-ar putea să determine partenerul să-și facă o idee greșită.
Poți pune întrebări prietenoase, îl poți întreba dacă are frați sau cum era în liceu. Pentru a evita semnalele mixte, încearcă să nu te aproprii foarte tare, să nu atingi brațul sau piciorul persoanei cu care ai ieșit din greșeală și, de asemenea, evită subiectul relațiilor intime în general.

3. Pregătește-te pentru o despărțire scurtă


Bea băutura în același ritm cu persoana cu care ai ieșit. Nu vrei să terminați în momente diferite, lăsând oportunitatea deschisă pentru a doua rundă. Pe măsură ce se apropie de finalul băuturii, lasă-ți ultima gură în pahar și mergi până la toaletă. Acest lucru îți va permite să îți aduni gândurile înainte de a te întoarce la masă.
La întoarcere, rămâi în picioare, mulțumește pentru întâlnire și fă cunoscut faptul că vei pleca. În mod ideal, ar trebui să fii o persoană suficient de puternică pentru a face acest lucru fără a te folosi de o scuză falsă, dar unele persoane au nevoie de minciuni nevinovate.
 

Iată câteva dintre acestea, dacă simți că nu poți pleca fără o scuză:


"Am ceva treabă pe care trebuie să o termin când ajung acasă."

"Dacă beau mai mult de o băutură, voi fi mahmură mâine și am atât de multe lucruri de făcut."

"Trebuie să-i dau pisicii mele medicamentul."

4. Nu te răzgândi


Ai spus ce aveai de spus, însă nu este loc de dat înapoi. Pune-ți geanta pe umăr și nu te mai așeza pe scaun.
Oferă-i persoanei cu care ai ieșit o îmbrățișare prietenoasă. Dacă spune că va plăti, ai scăpat și poți pleca mai repede. Dacă nu, lasă pe masă cât știi că a costat băutura ta.

5. Pleacă separat


Ai o fereastră scurtă de timp, dar importantă. Cu alte cuvinte, ai timp să zâmbești și să ieși din local fără persoana cu care ai venit. Dacă te lungești cu despărțirea, va ajunge nota de plată, veți plăti și veți ieși împreună din local. Iar afară s-ar putea să dai nas în nas cu momentul groaznic al întâlnirii tale, în care partenerul s-ar putea să interpreteze greșit toate semnele și să încerce să te sărute.

6. Îndepărtează-te


Dacă ieșiți împreună, poți să mai mergi câțiva metri pe jos și să-ți comanzi o mașină în acest timp. Lasă distanță între voi, în acest fel putând să te asiguri că nu se va oferi să te conducă acasă. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod