De ce atrag oamenii puternici relații dificile

Nu este niciodată ușor pentru oamenii puternici. Aceștia trec peste obstacole, rezolvă probleme, trec orice test la care sunt supuși. Dar ajung acasă, iar partenerul este supărat pentru că au uitat că era rândul lor să spele vasele.
Câteodată, relațiile dificile sunt cele mai grele teste pe care trebuie să le treacă oamenii puternici în viața lor. Există posibilitatea să fie și violență fizică și mentală în acestea, pe lângă manipulare. Iată de ce atrag oamenii puternici relații dificile!

Care este motivul pentru care oamenii puternici atrag relații dificile?


Răspunsul la această întrebare poate veni din faptul că oamenii puternici se află complet în zona lor de confort, iar acest lucru se schimbă atunci când apare coexistența. Oamenii puternici suferă și au mai multe lucruri pe care trebuie să le rezolve decât s-ar putea putea crede. Poate fi vorba și despre un nou proces de descoperire și de învățare alături de o altă persoană.
Există trei tipuri de relații pe care oamenii puternici le atrag: relațiile cu sufletul pereche, relațiile de vindecare și relațiile karmice.

Relațiile cu sufletul pereche


Oamenii puternici atrag atât de tare acest tip de relație, încât au avut câteva suflete pereche. Este o relație obositoare, stresantă, însă poate fi și incredibil de satisfăcătoare. Cu toate acestea, în acest tip de relație este vorba despre maturizarea sufletului. Este tipul de relație în care este prezentă propria descoperire menționată anterior. Relațiile cu sufletul pereche poate că nu vor rezista pe viață, dar efectele acestora pot.

Relațiile de vindecare


Oamenii puternici tind să fie și vindecători. Aceștia sunt cei la care apelezi când ai nevoie de o îmbrățișare, de un umăr pe care să plângi, de o ureche care să te asculte, de un burete care să îți absoarbă tristețea.
De aceea, pot atrage persoane care au nevoie de o astfel de putere. Beneficiile nu sunt niciodată de o singură parte, decât dacă o persoană din relație profită. În acest caz, ar trebui încheiată această misiune de salvare imediat. Oamenii puternici se pot simți secați emoțional de la vindecările constante, așa că ar trebui să ia o pauză și doar să se relaxeze alături de partener.

Relațiile karmice


Bagajul din această viață este greu, ca să nu mai spunem de cel al vieților anterioare. Te poate face să te simți confuz, să te enervezi și să te oprești din evoluție. Acest tip de relație poate fi unul solicitant, mai ales la început, când euforia provenită de la un lucru nou și incredibil este la cel mai înalt nivel.
Poate exista o atracție sau o repulsie intensă, în funcție de starea ambilor participanți la relație. Eliberarea traumelor vechi poate fi un proces terapeutic și satisfăcător.

Ce pot face oamenii puternici?


1. Pot face o pauză și alege pilotul automat într-o relație din când în când. 

2. Pot trece peste obstacolele care le bruiază recepția iubirii. Oamenii puternici, datorită independenței lor, nu lasă foarte multe emoții să le schimbe percepția, în acest fel scăzând vulnerabilitatea lor.

3. Pot lăsa experiențele să îi întărească deopotrivă ca oameni și ca parteneri romantici. Aceste experiențe trebuie să îi hrănească și să îi învețe lucruri.

4.
Pot să se concentreze pe sine. Atunci când te iubești, îți poți atinge mult mai ușor obiectivele pe care le ai în relația curentă.

5. Dacă relația este dificilă, pot merge mai departe. Câteodată, cele mai dificile relații sunt și cele mai folositoare.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod