De ce femeile puternice se îndrăgostesc atât de repede?

Îi place să riște, chiar dacă a suferit foarte mult. Știe că va întâlni la un moment dat dragostea adevărată și nu îi este frică să se atașeze repede!
Nu contează dacă ai fost sau nu într-o relație oficială cu ea. Simplu fapt că ai flirtat cu ea a fost suficient. Faptul că i-ai acordat atenție a fost destul pentru ea. În secunda în care i-ai zâmbit, ea știe că totul este pierdut. Știe că a fost deja cuprinsă de vraja ta și speră ca tu să fii ”the one”. 

Și asta se întâmplă nu pentru că ar fi superficială. Ea nu a fost atrasă de privirea ta sinceră și intensă, nici de trăsăturile tale perfecte, ci s-a îndrăgostit de tine pentru că făcut-o să se simtă specială și s-a vizualizat în viitor alături de tine. 

S-a îndrăgostit de tine pentru că a văzut ceva special în tine.
O rază de speranță, un viitor pe care să-i aducă numai fericire și iubire.

Chiar dacă este distrusă de relațiile eșuate, ea mai are speranța că va găsi sufletul pereche. Susține că urăște oamenii pentru că știe cât sunt de capabili să o facă să sufere, însă nu a încetat niciodată să creadă în ei. Ea continuă să creadă în potențialul oamenilor, în adevăr, în ideea că va veni o zi în care va întâni pe cineva care să-i ofere respect și dragoste.

Și crede că tu ești acea persoană. 

Speră ca bărbatul care îi deschide ușa sau îi trimite un mesaj dimineața este un adevărat gentleman.
Spera ca tu să fii acela care să-i oferi ceva ce n-a mai experimentat vreodată - adevărata dragoste și fericire. 

Nu trebuie să te sperii pentru că ea iubește cu pasiune și se îndrăgostește foarte repede. Apreciază faptul că este atât de deschisă în fața unei noi relații, chiar dacă există toate șansele ca ea să sfârșească la fel de dezastruos precum celelalte. Chiar dacă știe că inima ei poate să fie oricând frântă din nou, femeia puternică iubește cu toată ființa ei. 

Nu te speria că se atașează atât de repede și că s-a îndrăgostit prea repede. Așa este ea! NU se poate abține și trăiește intens sentimentele care o cuprind.
Știe că riscă foarte mult, însă nu îi pasă. Pentru că sunt momente în care îi demonstrezi că poate să aibă încredere în tine. Și asta este ceea ce contează pentru ea! Asta o determine să-și deschidă sufletul în fața ta și să te iubească deplin, chiar dacă a trecut prin multe suferințe. 

Se atașează repede pentru că este disperată după atenție. Iubește să fie atinsă. Iubește atingerile tale delicate și adoră să-și încleșteze degetele cu ale tale. Îi place când o cuprinzi în brațe pe neașteptate și când o săruți pe frunte. 

Își dorește intimitate. Îți dorește să se atașeze de tine.
Vrea să simtă iubire și să trăiască tot alături de tine. Vrea să se simtă protejată atât de mult încât vede o speranță în ochii tăi. Vede frumusețea în orice bărbat care ar putea să-i devină partener. 

Se atașează ușor pentru că știe că merită să riște. Știe că va găsi pe cineva care nu o va dezamăgi niciodată și nu-i va da niciodată drumul din brațe. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corina pe 4 Ian 2018, 11:39
    femeia puternica...

    "Vrea să se simtă protejată atât de mult încât vede o speranță în ochii tăi"...Serios? O femeie puternica nu vrea sa se simta protejata la tot pasul, e obisnuita sa se descurce singura...

    0
    0

  • G. Nedelcu pe 8 Oct 2017, 16:09
    *Femeia puternica........*

    Pace! Iertati-ma va rog, dar descrierea acestei femei seamana tulburator cu o pagina din Sanda Brown, si dupa umila mea parere....nu prea o avantajeaza. (am citit doar o pagina din autoarea de mai sus si am cedat psihic din cauza nivelului literar.....). O zi buna! Va doresc succes in carira

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod