De ce vei regreta când o pierzi pe femeia care te iubea și care te aștepta

Toată lumea merită o a doua șansă, dar în momentul în care femeia care te iubea și care te aștepta s-a săturat, atunci nu mai există cale de întoarcere.
Nu ar fi mai simplu ca viața să fie ca în filme? În momentul în care două persoane se îndrăgostesc, să trească prin mai multe stadii ale relației, să învețe lecții valoroase, să ierte și să crească împreună ca un cuplu. În cazul în care partenerii fac greșeli, aceștia își recunosc erorile și lucrează pentru a deveni persoane mai bune. Din păcate, viața nu funcționează mereu astfel. Iată de ce vei regreta când o vei pierde pe femeia care te iubea și care te aștepta!

Care sunt motivele pentru care vei suferi după femeia care te iubea și care aștepta să fii pregătit?


În general, atunci când se întâlnesc doi oameni, ambii au probleme și bagaje emoționale. Relația lor crește și se consolidează pe măsură ce liniile de comunicare se clarifică.
Ambii oameni sunt adesea dispuși să muncească pentru a face relația să meargă. Dacă o persoană nu poate face acest lucru, relația se va destrăma în cele din urmă. Și, deși unii oameni sunt dispuși să dea nenumărate șanse după luni sau chiar ani de comportamente similare, alții doar vor pleca, vor închide ușa și nu se vor uita niciodată înapoi.

Femeile bune și bărbații buni cred în bunătatea oamnilor și vor da mai multe șanse, pentru că au speranță. O femeie bună va vedea binele în tine, chiar dacă tu nu poți. Aceasta înțelege de ce continui să repeți aceleași tipare și greșeli, de aceea este atât de răbdătoare. Cu toate acestea, nu poate continua astfel pentru totdeauna.
Fiecare lumânare aprinsă va ajunge în cele din urmă la capătul fitilului, iar când se stinge flacăra, nu mai ai nicio șansă să o aprinzi din nou. Nu contează cât de tare încerci, nu poți face nimic. Nu mai contează dacă te hotărăști în cele din urmă să faci relația să meargă, să îți schimbi jobul, să faci curat în casă, să te maturizezi sau să îți ceri scuze pentru tot ceea ce ai făcut. Când pleacă, nu mai ai nicio posibilitate să o faci să se întoarcă.

Își va petrece timpul și energia cu altcineva sau altceva, cel mai probabil cu propria persoană. Va începe un proces de iubire de sine pentru a anula daunele pe care i le-ai adus. În cele din urmă, ea își cunoaște valoarea, chiar dacă tu nu ai făcut-o. 

Bărbații imaturi își vor da probabil seama că au făcut o eroare fatală, dar, în loc să își recunoască greșelile, se vor alina cu fraze clișeice precum "Dacă nu a putut fi cu mine în cele mai proaste momente..." Însă acest lucru este departe de adevăr.
Realitatea este că nimeni nu trebuie să rămână într-o relație toxică, nimeni nu merită o viață stresantă și plină de haos, deoarece partenerul nu își poate asuma responsabilitatea pentru comportamentul său dăunător.

Ai avut în viața ta o femeie bună care te iubea și te susținea orice ai fi făcut. În loc să o apreciezi, ai ignorat-o. De ce? Pentru că ai crezut că bunăvoința sa nu are limite și pentru că te așteptai ca aceasta să fie alături de tine orice ai face, deoarece era atât de iubitoare și îi păsa atât de mult. Atunci când te maturizezi și îți dai seama ce schimbări trebuie să faci în viața ta, probabil că găsești pe altcineva cu care să fii într-o relație.
Cu toate acestea, este ușor să iubești pe cineva și să îl sprijini atunci când totul merge bine. Adevăratul semn al iubirii este reprezentat de o persoană dispusă să te ajute în momentele grele ale vieții și să vadă binele din tine pe care tu nu l-ai descoperit încă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod