Dumnezeu știe de ce oamenii vin și pleacă din viața ta

Oamenii spun întotdeauna că nu poți explica motivul pentru care simți anumite lucruri cu privire la o persoană respectivă.
De ce simți că ești conectată cu unii oameni, de ce nu te înțelegi bine cu alții sau de ce simți brusc că ești atrasă de o persoană pe care abia o întâlnești. 
 
Ceea ce uităm noi este că Dumnezeu ne apropie de anumiți oameni pentru că aceștia sunt oamenii de care avem nevoie în viața noastră chiar acum. Aceștia sunt cei care ne vor învăța lecții importante despre viață sau despre noi înșine. 
  
Există un motiv pentru care Dumnezeu pune în mișcare rotițele inimii când vine vorba despre o anumită persoană și un motiv pentru care ești mai atașată de unele persoane decât de altele. 
 
Uneori, punctul în care ești în viața ta determină ce fel de oameni atragi și cred că aceasta este frumusețea destinului, Dumnezeu îți trimite în cale oamenii de care ai nevoie exact la momentul potrivit.
El îți oferă răspunsurile pe care le cauți prin acești oameni. El îți luminează calea apropiindu-te de oamenii care scot la iveală cele mai bune lucruri din tine. El te ajută când treci printr-un moment dificil, apropiindu-te de cei care sunt capabili să te scoată din întunericul tău și să te ajute să mergi mai departe. 
 
Problema este că uneori încercăm să păstrăm acești oameni care vin temporar în viața noastră lângă noi pentru o veșnicie. Însă nu acesta este rolul lor.
Nu sunt meniți să rămână în viața noastră pentru totdeauna. Dumnezeu i-a scos în calea ta pentru a fi acolo doar pentru o perioadă scurtă de timp.
 
Dumnezeu i-a scos în calea ta pentru că ei să te ajute să te pregătești pentru a îi întâmpina pe oamenii care sunt meniți să rămână alături de tine pentru totdeauna. 
 
Nu trebuie să fim triști și nici să ne simțim răniți atunci când acești oameni pleacă. Noi nu înțelegem că destinul ne-ar luă ceva atât de frumos, dar dacă privești lucrurile dintr-o altă perspectivă, îți dai seamă că dacă ei ar rămâne în viață ta, frumusețea relației voastre ar dispărea, dragostea ar muri, povestea lor nu te va mai inspiră și se vor transformă într-o povară pe care nu ești menită să o porți, totul va face sens. 
 
Citește continuarea pe Kudika
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AMS pe 6 Feb 2020, 04:38
    Dumnezeu știe de ce oamenii vin și pleacă din viața ta

    Uneori D-zeu ne trimite oamenii potriviti, la timpul potrivit, iar daca incercam sa ii pastram candva vesnic langa noi, impotriva vointei lor si vointei divine, atunci acestia ne devin din prieteni, adevarati dusmani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod