Femeile incredibile au adesea cele mai proaste întâlniri romantice

Există nenumărate femei care sunt incredibile, dar ajung dintr-un dezastru romantic într-altul. Nu e nimic în neregulă cu acestea. Dimpotrivă, sunt inteligente, independente și atractive. Se pare că ar putea fi vorba despre acele calități uimitoare. Iată de ce au femeile incredibile adesea cele mai proaste întâlniri romantice!

Care sunt motivele pentru care femeile incredibile au adesea cele mai proaste întâlniri romantice


1. Sunt intimidante


Unii tipi nu știu cum să se comporte în preajma femeilor intimidante, să nu mai vorbim de întâlnirile romantice cu acestea. Bărbații cred adesea că aceste femei sunt nesuferite sau mai intense decât sunt cu adevărat. Însă bărbații de genul acesta ar prefera să fie cu o femeie asupra căreia să simtă că au mai multă putere.

2. Sunt independente și nu fac niciun sacrificiu pentru nimeni


Unii bărbați sunt mai dominanți și mai protectori, având și un orgoliu enorm. Dacă un bărbat nesigur simte că nu ai nevoie de el, atunci stima lui de sine tinde să scadă și mai tare. De ce ar avea acest lucru legătura cu stima sa de sine? Multor bărbați le place ca cineva să aibă nevoie și să depindă de ei.
Femeile independente sunt total opusul.

3. Sunt foarte pretențioase, pentru că își cunosc valoarea


Femeile care sunt foarte pretențioase nu judecă. Acestea doar știu ce vor și nu se vor mulțumi cu nimic sau cu o persoană care nu este la fel de uimitoare ca ele. Bărbații care pot ține pasul, sunt sinceri și știu ce presupune iubirea vor fi acceptați în viața unei femei incredibile. Dacă aceștia au o viață dezorganizată și nu știu nici ce le va aduce ziua de mâine, atunci nu au nicio șansă.

4. Sunt intense


Intensitatea este ceva ce poate fi văzut ca fiind negativ, iar aceste femei nu au prea mult control asupra ei. Sunt povestitori intenși, iubitori intenși și comunică totul cu pasiune. Acestea nu au nicio problemă în a împărtăși cu ceilalți adevărata lor personalitate, iar acest lucru poate fi copleșitor pentru bărbații mai conservatori.

5. Au scopuri reale


Femeile care se descurcă bine în viață, au de obicei alte interese decât găsirea iubirii. Motivația lor când se trezesc dimineața nu este să aibă un match pe Tinder sau să primească câteva complimente fără sens, o invitație în oraș.
O femeie cu adevărat motivată se va concentra asupra îmbunătățirii vieții sale, luând în considerare lucruri care fac o diferență uriașă, cum ar fi învățarea, călătoriile și alegerea unei cariere puternice. Dacă bărbații din jurul lor nu au ajuns la acest nivel, aceștia pot merge liniștiți în preajma altor femei.

6. Sunt mult mai mature decât alți oameni


Femeile care sunt inteligente, au o atitudine bună și un mod admirabil de a avea grijă de ele au și această maturitate incredibilă care este rară. Acestea nu bârfesc, nu au timp de negativitate sau de ce gândesc alții despre ele. Acestea nu își extrag valoarea de la bărbații care le spun că arată bine și nici nu simt nevoia să posteze 15 selfie-uri pe săptămână pentru a se simți mai bine.
Acestora le place cine sunt, iar oricare bărbat care este imatur nu va avea nicio șansă cu ele.

7. Sunt puțin ciudate


Femeile uimitoare au întotdeauna o parte ciudată. Cele mai inspirate și incredibile femei au această unicitate, uneori greu de înțeles, dar asta le face uimitoare. Unii bărbați nu pot fi o cu o femeie puțin imprevizibilă și nu știu cum să se poarte în preajma sa sau cum să o înțeleagă. Dar aceste femei își iubesc propriile ciudățenii și faptul că sunt unice. Nu au nevoie de un bărbat care să le aprobe.

8. Iubesc intens


Aceste femei pot fi intimidante, independente, îndrăznețe și puternice, dar vor iubi mereu din toată inima. Acestea se vor mândri cu relația lor și vor investi mult în aceasta.
Iar acest lucru poate fi copleșitor uneori. Numai bărbații puternici pot face față acestui tip de dragoste.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod