Femeile își plac mai mult cei mai buni prieteni decât soțul

Indiferent cine ești sau de unde ești, probabil că ai o relație pe care o apreciezi mai mult decât altele în timpul vieții. Ar putea fi vorba despre un prieten din copilărie, un frate, un părinte sau un partener romantic cu care ai ales să îți construiești o viață. Dar, potrivit unui sondaj, se pare că femeile își plac mai mult cei mai buni prieteni decât soțul. Iată de ce!

De ce își plac femeile mai mult cei mai buni prieteni decât soțul?


Din cele 1.517 de femei chestionate, puțin peste 50% au spus că prietenii lor sunt mai importanți decât soții lor atunci când au fost întrebate de cine sunt mai apropiate. Și a existat o serie de motive.
 

Femeile își doresc să fie ascultate

 
Cel mai agreat motiv pentru care femeile și-au preferat prietenul platonic soțului a fost că au simțit că pot vorbi despre orice cu o altă femeie. Acest lucru a fost urmat îndeaproape de faptul că femeile chestionate au simțit că prietenii lor îi ascultă mai mult decât soții și că le pot spune lucruri pe care nu le-au putut spune partenerilor. 

Multe dintre răspunsuri păreau să sugereze că femeile pur și simplu se simt mai bine în compania prietenelor lor, 39% dintre acestea spunând că preferă prietenii pentru că râd până plâng, 29% spun că nu e nevoie să se prefacă în relațiile cu prietenii, iar un sfert dintre femei au admis că au mult mai multe în comun cu prietenii.

În plus, peste 40% dintre femei au spus că prietenele lor sunt o companie mai bună pentru că se bucură de aceleași lucruri, iar 28% au spus că prietenii le oferă sfaturi mai bune. 

Amuzant, mai mult de o femeie din patru a spus că soțul său nu a ajuns pe primul loc deoarece prietenii de sex feminin sunt mai puțin iritanți, iar aproape o cincime dintre femeile chestionate au spus că prietenii lor au un simț al umorului mai dezvoltat.
Aceste rezultate ale studiului susțin statisticile despre vânzări, care arată că toate rezervările pentru grupuri de femei la spa s-au dublat în ultimul timp. Desigur, acest lucru ar putea fi cauzat și de faptul că ofertele de la spa sunt de obicei comercializate către femei mai mult decât pentru bărbați. În plus, alte studii au arătat că femeile le spun prietenelor în medie 2 secrete pe care nu le știu și soții și este puțin probabil ca lipsa unui interes comun pentru împachetări și măști cu nămol să fie de vină.

Deci bărbații pot face anumite lucruri dacă vor să fie pe primul loc în viața soției.
Pot să se asigure că o ascultă mai mult, să depună un efort în a se interesa cu privire la hobby-urile acesteia sau merge la spa alături de aceasta o dată la ceva timp.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod