Femeile puternice sunt cele care pleacă. Stiu că pot mai mult!
Dragoste & Sex · Relatii / 19.10.2019

Femeile puternice sunt cele care pleacă. Ele nu acceptă mai puțin de la viață, nu își doresc mediocritate și nu renunță la idealurile lor. Au încredere în ele însele și stiu că întotdeauna este loc de mai bine.

În viziunea lor, nu există „așa a fost să fie” sau „atât am putut”. Ele luptă constant să iasă din zona de confort, să își depășească temerile și să își înfrunte demonii. Duc o luptă continua pentru a face mai mult și pentru a obține mai mult. Femeile puternice sunt cele care pleacă către noi orizonturi și sunt într-o continuă căutare a adevărului.

Își doresc să evolueze și să demonstreze că sunt capabile să își atingă obiectivele profesionale și personale. Femeile puternice sunt cele care pleacă de lângă oamenii care nu le acordă încredere. Sunt primele care renunță la persoanele care le demotivează și care nu au capacitatea să le recunoască adevărata valoare. Sunt primele care întorc spatele chiar și oamenilor dragi, dacă aceștia nu își doresc să vadă tot ce e mai bun și mai frumos în ele.


Sunt puternice, sunt capabile să atingă cele mai înalte culmi și își cunosc adevărată valoare. Ele cred în puterea lor interioară și nimic nu le poate opri să își continue drumul. Citește mai departe!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro