Femeile singure sunt cele mai fericite, conform studiilor

Numărul femeilor singure creşte, iar curiozitatea de a afla de ce se întâmplă acest lucru este destul de mare.
Poate că sunt mai fericite aşa sau poate că lumea modernă nu le lasă nicio altă opţiune.

S-a dovedit că femeile se implică mai mult decât bărbaţii în relaţii. Desigur, aceasta este o generalizare, dar nu ar trebui să fie o surpriză faptul că ele depun mai multe eforturi în construirea şi menţinerea relaţiilor lor. Dar, după un anumit punct, ele se plictisesc de toate acestea. Între vârstele 45 şi 65 de ani, aproximativ 31% dintre femei şi doar 19 % dintre bărbaţi erau fericiţi că sunt singuri.


După o relaţie de lungă durată, este o relaxare pentru ele să fie singure. Femeile încep să se concentreze mai mult pe ele însele fără să se simtă vinovate şi scapă de stres. În cele din urmă, pot pleca în călătorii sau pot începe cursuri de dans. 61% dintre femeile singure din Regatul Unit se declară mulţumite de statutul lor de relaţie. Astfel, nu mai există obligaţii familiale, nu mai sunt nevoite să gătească, pot comanda nişte mâncare şi se pot simţi foarte bine în legătură cu asta.


Acea dragoste dispare pur şi simplu şi face loc alteia, dragostea pentru ele însele. De asemenea, se întâmplă de multe ori ca o femeie să divorţeze după ce a avut copii. În acest caz, dragostea ei se concentrează asupra copilului şi nu există spaţiu pentru un partener nou în viaţa şi inima ei.

Mai mult ca sigur ai cel puţin un prieten care este singur de câţiva ani buni deja. Cercetarea arată că nu este un lucru rar în zilele noastre. 75% dintre femeile singure nu au căutat o relaţie în ultimul an.
Când vezi aceste cifre, te întrebi care este problema!

Da, ele caută dragostea adevărată, dar cu cât stau mai mult timp singure, cu atât îşi dau seama că sunt capabile să facă totul fără ajutorul nimănui. Ele nu simt nevoia de a se implica într-o relaţie doar pentru că le este frică să fie singure. Femeile vor sentimente reale şi puternice şi îşi petrec timpul liber pentru a se dezvolta ca şi persoane. Acest lucru le aduce bucurie şi încredere.






 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod