curăţenie

Femeile sunt mai tentate să-și înșele partenerii dacă aceştia nu le ajută la treburile casnice

Femeile sunt mai predispuse să-i înșele pe bărbații care nu le ajută la sarcinile gospodărești, potrivit unui studiu efectuat în Franța.

Cercetarea, la care au participat 10.000 de femei abonate ale Gleedon, un site de top dedicat persoanelor căsătorite și care au călcat strâmb în căsnicie, sugerează că cel mai bun mod în care poate fi cucerită o femeie este prin a spăla vasele și da cu aspiratorul, informează cotidianul The Telegraph, citat de Agerpres.

73% dintre membrele site-ului care au fost chestionate pe tema infidelității pretind că au recurs la acest pas din cauza faptului că partenerii lor de viață nu participau la activitățile din gospodărie, precum curățarea toaletei sau golirea mașinii de spălat.

Gleeden, care și-a început activitatea în Franța iar acum este prezent în mai multe țări, a lansat un sondaj de amploare în încercarea de a afla motivul principal pentru care femeile sunt tentate să calce strâmb.

Răspunsul care a apărut cel mai des a fost: "Nu s-a ocupat îndeajuns de mult de treburile casnice zilnice", relatează site-ul LeBonbon.

86% dintre respondente au declarat că au fost profund afectate de tendința bărbaților lor de a evita sarcinile gospodărești, iar 84% au spus că au avut parte de certuri din această cauză.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod