Fericirea este singurul lucru pe care putem să îl oferim fără să îl avem!

Fericirea pe care noi o putem dărui în fiecare zi este infinită. 

 
Astăzi mi-am sunat bunica, a fost atât de fericită că mă aude, încât am realizat cât de mult pot infuența fericirea oamenilor din jurul meu. Prin lucruri atât de simple și banele ar spune unii, dar care contează atât de mult. De fapt, asta e tot ce contează. 
 
Vreau să fii mândră de tine când te vei uita peste 5 ani în spate, vreau să vezi că ai realizat atât de multe lucururi doar dăruind din timpul tău oamenilor din jur. 
De fapt, cred că definiția fericirii este timpul.
Aș putea spune chiar că sunt sinonime. Toți spunem că timpul este scurt, că nu stă după noi, că trec anii peste noi, dar dacă stau și mă gândesc și fericirea e la fel, e scurtă, intensă și nu prea stă după noi să o vedem. Dar e acolo.  
  
Trebuie doar să găsești fericirea care funcționează pentru tine, atât! 
 
Disclaimer: Acest articol a fost scris de Larisa Mina, în urma concursului publicat pe 1 martie 2018. IMedia nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul articolelor în totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora si este absolvit de orice răspundere civilă sau penală cu privire la acestea.
  
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex pe 27 Mar 2018, 11:07
    Legat de fericire

    Consider ca fericirea sta in deciziile noastre. Nimic nu ar trebui sa stea in calea ei, sa ii puna piedici. Mi-s dori din tot sufletul sa mai avem o sansa la fericire. Trebuie doar sa spunem ce simtim si sa ne dorim asta. Eu cred cu toat fiinta mea ca tu esti fericirea mea. As vrea sa ma lasi sa fiu fericit. Cred ca e timpul sa ne bagam picioarele in acest destin care ne tot tine la distanta, sa ii dam peste nas. Am sperat si voi spera mereu...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod