La ce să te aștepți când vă mutați împreună

Sunteți de ceva vreme împreună și crezi că a venit momentul să vă mutați împreună? Poate că ai mai stat înainte cu cineva, însă știi la ce să te aștepți când te muți cu partenerul tău?
Cu toate că deja petreceți aproape fiecare seară împreună și ai avut colegi de cameră / casă în trecut, mutatul împreună vine la pachet cu câteva detalii la care probabil că nu te aștepți. Dar ne-am gândit să îți dezvăluim câte ceva din experiența noastră, ca să știi ce înseamnă să vă mutați împreună, în linii mari.

1. Nu este ca și cum ai avea un coleg de cameră.


În sensul propriu, în care împărțiți o cameră, poate că da. Însă în ceea ce privește alte lucruri, nu.
Atunci când te muți cu partenerul tău este diferit de cazurile în care trăiești cu un străin sau un prieten bun. De exemplu, îți aduci aminte cum te epilai de fiecare dată înainte să ieși în oraș, iar prietenul tău bănuia că dispare tot părul de pe corpul tău prin magie? Acum nu va mai crede același lucru.

2. Uneori, nu ești cea mai delicată floare. Și nici el.


Îți aduci aminte de acele sâmbete în care nu ai chef să faci duș, să te schimbi de pijamale și să ieși din casă? Sau momentele în care mănânci cereale cu lapte la cină, pentru că ți-e lene să gătești? Partenerul tău nu știa de aceste momente până acum. Acum va ști.
El va vedea aceste mici "defecte", chiar dacă încerci în primele câteva luni să le ascunzi. Iar în final, îți vei da seama și tu că nu poți fi perfectă tot timpul. Nu ești la o întâlnire romantică 24/7, ești acasă, în spațiul tău sigur și relaxant. Iar partenerul tău nu va avea absolut nicio problemă cu a fi el însuși în jurul tău.

3. Nu trebuie să faceți totul împreună.


Pot exista momente, mai ales la începutul relației, atunci când petreceți fiecare moment acasă împreună, uitându-vă la filme, plimbându-vă sau mergând la cumpărături. Dar, pe măsură ce trece timpul, îți vei da seama că există și momente în care nu trebuie să faceți aceleași activități împreună.
Poate că tu ai chef să citești o carte, iar el să vadă un film.

4. Va trebui să-ți ceri scuze.


Vor fi momente în care îți vei vărsa nervii pe partenerul tău, chiar dacă această izbucnire are legătură cu ceva ce a făcut el sau cu altceva. Iar dacă rămâneți amândoi nervoși sau supărați, nu veți reuși să rezolvați nimic. Așa că cere-ți scuze, dacă ai spus ceva prost, și încearcă să comunici cât mai mult cu partenerul tău, pentru a rezolva orice situație neașteptată apărută.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod