Lucruri pe care ar trebui să le discuți înainte de căsătorie

Atunci când ne întâlnim jumătatea, ne așteptăm ca totul să fie perfect, însă o relație presupune multă muncă. Lumea se schimbă, apar diferite obstacole și înaintezi în vârstă. Ca rezultat, relația ta trebuie să treacă testul timpului. Iată despre ce lucruri ar trebui să discuți înainte de căsătorie!

Subiecte de discuție care ar trebui abordate înainte de căsătorie


1. Religia


Există puține lucruri care afectează toate aspectele vieții cuiva, așa cum o face religia. Chiar dacă aparțineți aceleiași religii, este posibil să nu o respectați în același mod. Din acest motiv, este important să fiți deschiși și cinstiți cu privire la convingerile voastre, cum intenționați să practicați religia și așteptările pe care le aveți. Gândiți-vă la toate sărbătorile importante și încercați să ajungeți la un acord cu privire la modul în care le veți petrece.
Iar dacă sunteți de religii diferite, veți combina sărbătorile sau le veți petrece separat?

2. Copiii


Acest subiect este foarte important și ar trebui luat în serios. Trebuie să discutați despre prezența copiilor în viața voastră, despre numărul acestora și modul în care îi veți crește. Asigură-te că atingeți subiecte delicate cum ar fi diferitele tipuri de vaccin, sistemul de învățare, printre altele. Este incredibil de important să îți asculți partenerul cu privire la acest subiect.
Dacă acesta nu își dorește copii, iar tu vrei cel puțin unul, atunci aveți o problemă. Nu renunța la ceea ce îți dorești, sperând că îl vei convinge să se răzgândească. Orice persoană are dreptul de a decide dacă vrea sau nu să devină părinte.

3. Locuința


Este incredibil cât de des este ignorat acest subiect, cu toate că poate face o relație să se termine. Discută cu partenerul tău despre locul în care veți locui. Vezi dacă vrea să rămână unde stă acum pe termen lung sau își dorește să exploreze noi locuri.
Ar fi dispus să se mute dacă unul dintre voi ar primi un loc de muncă în altă parte? S-ar putea să fii surprinsă de răspunsurile pe care le primești. Unele persoane își iubesc orașul natal și nu își doresc să se mute niciodată, chiar dacă le este prezentată o oportunitate de nerefuzat. Aceasta este, cu siguranță, o conversație importantă pe care ar trebui să o purtați înainte de căsătorie.

4. Sarcinile din casă


Există multe rufe de spălat, preparate de gătit, toalete de curățat, facturi de plătit și alimente de cumpărat. De aceea, este bine să vorbiți în prealabil despre ce sarcini aveți fiecare de făcut, pentru a evita certurile care provin de la distribuția incorectă a sarcinilor.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod