Lucruri pe care cuplurile fericite le au în comun

Indiferent dacă testați posibilitatea unei noi relații sau sunteți căsătoriți de ani de zile, nu este întotdeauna ușor.
Oricât de mult iubești pe cineva sau oricâte lucruri aveți în comun, tot vei da peste perioade dificile. Fiecare relație este diferită, dar dacă vrei să afli ce lucruri au cuplurile fericite în comun, citește mai departe!

Ce au cuplurile fericite în comun?


1. Își susțin reciproc interesele


Nu trebuie să înțelegi de ce partenerul tău este obsedat de fotbal. De asemenea, acesta nu trebuie să fie mare fan tenis, sărituri cu parașuta sau orice altceva ce îți place ție. Nu este necesar și probabil nici sănătos ca partenerii să aibă exact aceleași interese, dar este important să își susțină reciproc pasiunile. Nu este nimic mai atractiv decât să îl vezi pe partener entuziasmat de ceva, chiar dacă nu este un lucru important pentru tine.

2. Nu lasă certurile să treacă fără soluționare


Poate fi tentant să stingi lumina în timpul certurilor și să te întorci cu spatele și să te culci. Ți se pare că ai ultimul cuvânt de spus.
Cu excepția cazului în care te culci supărat, confuz și nervos. Și te vei trezi la fel. Unele certuri au nevoie de mai mult decât o discuție rapidă înainte de culcare, iar dacă puteți evita să mergeți la culcare când sunteți supărați unul pe celălalt, vă veți trezi simțindu-vă mult mai bine dimineață.

3. Au proprii prieteni


Fiecare cuplu are alături de el prieteni buni, dar asta nu înseamnă că partenerii trebuie să renunțe la proprii prieteni. Nu te oprește nimeni să te întâlnești doar cu prietenii tăi sau să îi inviți în oraș pe prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Când faci lucrurile pe cont propriu, ai mai multe povești de spus și ești mai încântat să te întâlnești cu partenerul. Dacă sunteți mereu împreună și aveți doar prieteni comuni, conversația poate rămâne fără subiecte de discuție mult mai repede.

4. Nu se compară cu alte cupluri


Colegul de la birou merge iar cu partenera în Bahamas de sărbători. Alți prieteni s-au hotărât să adopte un copil.
Vecinul se căsătorește după doar patru luni de relație. Felicitări acestora, dar nimic din ceea ce se întâmplă în relația unui alt cuplu nu are legătură cu a ta. Cele mai fericite cupluri urmează un ritm propriu și nu își compară traseul cu al altora. Nu te compara cu acel cuplu fericit din social media. Acele fotografii vin întotdeauna cu un filtru, în spatele căruia nu știi niciodată ce se află. 

5. Depun efort


Relațiile pot fi mult mai ușoare la început. Faza lunii de miere presupune flirt, relații intime și nopți târzii. Nu este ușor să continui la fel după un an, cinci sau 10 ani de relație. Vor fi întotdeauna și perioade dificile într-o relație, dar cele mai fericite cupluri depun efort pentru a se asigura că intimitatea nu dispare.
Relațiile intime reprezintă o parte importantă a relațiilor, dar nu totul, iar intimitatea vine sub mai multe forme. Nu mai pierde timpul și implică-te în relație! Adesea, cu cât depui un efort mai mare, cu atât mai multe rezultate bune vei avea. 

6. Se încurajează reciproc


Nu toate visurile și obiectivele pe care le are partenerul tău te vor afecta în mod direct. Indiferent dacă este vorba de un scop atletic sau de încercarea de a obține o mărire de salariu la birou sau pur și simplu dorința de a face lasagna perfectă, cele mai multe cupluri fericite se sprijină reciproc, iar partenerii se ajută să-și atingă obiectivele. Acest lucru ar putea însemna că vei mânca 15 porții oribile de lasagna sau că îl vei ajuta pe partener să facă un plan de afaceri genial.
Sau poate pur și simplu beți un smoothie verde nu tocmai delicios împreună, după ce termină antrenamentul. Nu contează ce faci, contează că ești alături de partener în timp ce încearcă să-și atingă obiectivele personale. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod