Obiceiuri de dating pe care nu ar trebui să le uităm

Ai simțit vreodată că nu te integrezi în societatea modernă? Ai auzit de epoca în alb și negru. De acele poze în care bunicul tău era un gentleman, iar bunica ta îți putea tăia respirația cu frumusețea sa vintage.
Erau vremuri autentice, în care oamenii percepeau altfel experiențele. Oamenii țineau la sinceritate și la onestitate, iar muzica acelor vremuri a rămas clasică și până în ziua de astăzi. Și va rămâne pentru totdeauna. Când vine vorba de dating, existau anumite obiceiuri sofisticate și elegante. Te-ai plictisit de obiceiurile de dating monotone și plictisitoare din prezent? Îți este dor de atenție, afecțiune, gentlemen, uși deschise și buchete de flori? Iată câteva obiceiuri de dating pe care nu ar trebui să le uităm!

Ce obiceiuri de dating tradiționale ar trebui păstrate în societatea modernă? 


1. Invitația la un date


Ai prefera să fii invitată la un date, nu să ți se spună să ieșiți pe afară? Bărbații ar trebui să își facă curaj și să invite direct în oraș persoana cu care vor să aibă o relație. Această sinceritate cu privire la sentimente și afecțiune reduce riscul de a ajunge în friendzone.

2. Îmbrăcatul special pentru un date


Ce părere ai despre tendințele moderne din modă? Unii oameni ar trebui să depună mai mult efort atunci când își stabilesc ținuta pentru un date. Stilul vestimentar poate spune foarte multe despre tine.
Nu înseamnă că trebuie să fii 100% îmbrăcat formal sau serios, dar poți păstra o rochie pentru momentele speciale. Sau un costum în cazul bărbaților. Acest lucru nu va trece neobservat.

3. Un buchet de flori sau un mic cadou


Nu contează ce cadou este, ci actul în sine, faptul că ți-a păsat destul de mult pentru a face ceva semnificativ. Indiferent dacă este vorba despre un buchet de flori pe care l-ai ales sau o cutie cu bomboane de ciocolată, s-ar putea să fie un gest romantic care să-i câștige inima de la început.

4. Ține telefonul pe modul silențios


În primul rând, este o lipsă de respect pentru persoana de lângă tine să stai pe telefon atunci când vă vedeți. Ai văzut vreodată acele cupluri care au ochii lipiți de ecranul telefonului atunci când se presupune că au ieșit la o cină romantică? Nu te transforma în așa ceva.
Imaginea din exterior este una tristă.

5. Fii sincer cu privire la intențiile tale


Discuția cu privire la direcția în care merge relația poate fi una ciudată, mai ales dacă vă aflați în stadiile incipiente. Sfatul? Nu evita această discuție. Este mai bine să fii sincer cu privire la intențiile tale. Vezi o relație în viitor sau este doar o aventură trecătoare?

6. Adu-ți aminte ce lucruri îi aduc fericire


Este vorba despre acele mici lucruri care îi aduc fericire partenerei sau partenerului. Poate fi vorba despre rezervarea locurilor la premiera filmului preferat, despre amintirea băuturii preferate, despre ascultarea cântecului pe care l-a tot cântat în ultima săptămână, despre respectul cuvenit preferințelor diferite.
Nu uita cât de importante sunt aceste lucruri, chiar dacă par nesemnificative.

7. Nu întârzia niciodată


Ar trebui să ai în vedere acest lucru mereu. Este nepoliticos și dă dovadă de lipsă de respect să întârzii, mai ales la primele întâlniri. Dacă vrei să fii un gentleman, ar trebui să ajungi întotdeauna cu 10 minute mai devreme, pentru a te asigura că nu te așteaptă.

8. Declară-ți iubirea doar atunci când este momentul potrivit


Multor oameni nu le mai pasă de sentimentele altora în societatea modernă. Nu ar trebui să arunci cu astfel de cuvinte în jur, de parcă nu ar mai însemna nimic. Spune-i cuiva că îl iubești doar atunci când simți acest lucru. Doar în acel moment puterea cuvintelor se poate activa cu adevărat.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod