Pentru și despre tine!

Relații sau psihologie?! Foarte vagi categoriile!
Să îi dau unei femei să scrie un articol a cărui temă să se încadreze în una din cele două scrise mai sus e ca și cum ai pune-o să aleagă dintr-un dressing (nu îmi plac englezismele, de parcă nu mai avem cuvinte în dicționarul român, dar am un lapsus acum, iertare) plin ochi cu perechi de pantofi pentru petrecerea de peste două săptămâni și ... probabil va merge să își cumpere o pereche nouă în seara evenimentului (eu așa fac ... ). 

Așa suntem noi femeile: ne dai două variante și o vom alege pe a treia.
Și dacă nu există, o inventăm noi. Căci ne pricepem la asta. Suntem atât de bune. Oh, da! Bune la orice vrem noi. Mai ales la iubit. Suntem bune și de iubit, normal, nu te panica. Doar că am uitat asta. Am uitat cum se face, deși nici nu ar trebui să fie cazul. Am uitat că ceea ce primim este ceea ce oferim și că noi suntem sursa, a tot.

Despre ce scriu eu? Despre ce iubesc!


Și încep cu tine! Scriu pentru și despre tine, draga mea. Draga mea dragă! Cum care tu? Tu, prietena mea! Atât de delicată și de puternică, totodată! Atât de frumoasă și de suprinzătoare! 

Imaginează-ți că suntem două sprâncene, ale aceluiași chip! Suntem acolo, una lângă cealaltă, tot timpul, chiar dacă  nu ne vedem des.
Chiar, oare sprâncenele se văd între ele?! Eu cred chiar că își vorbesc, se confesează, se ceartă ... știi sprâncenele alea care arată de parcă fug una de cealaltă?! Alea cred că-s certate ... Și totuși nu pleacă nicăieri, rămân acolo, una alături de cealaltă! De fapt, una fără cealaltă nu ar fi același lucru, ca să nu mai zic că totul ar fi incomplet dacă ele, sprâncenele, nu ar exista. 
 
Chiar, stii că adevărata funcție a sprâncenelor este, în afară de a ne face să arătăm fabulos, să țină departe umezeala de ochi atunci când afară plouă sau când transpirăm? Forma arcadă a acestora ajută să țină departe de zona ochilor picăturile, îndepărtându-le către extremitatea feței. 

Apropo, cred că până și sprâncenele în formă de V întors fac treaba asta cu protejatul :))).
Așa este și cu prietenia noastră. Suntem amândouă, aici, în același Univers, una pentru cealaltă. Ne susținem reciproc, necondiționat, să creștem și să ne dezvoltăm frumos. Ne susținem reciproc, în orice condiții, în orice situații! Și nu ne vedem prea des. Ba chiar uneori nici nu vorbim des sau prea mult.

De fapt, așa ar trebui să fie orice prietenie. Autentică, reciprocă, bazată pe încredere, susținere și iubire!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod