Regulile seducției: cum să cucerești o femeie



2. Să ai atitudine şi încredere în sine


Să arăţi că ai încredere în tine şi să abordezi femeia într-un mod aparte constituie cele mai bune soluţii pentru a-i stârni interesul. Un bărbat care ştie ce vrea este cu siguranţă pe placul femeilor, însă trebuie să fii atent la modul în care faci primul pas care-i dă de înţeles că eşti interesat de ea.


3. Să ai simţul umorului


Viaţa este prea complicată ca să o iei mereu în serios, de aceea atunci când vei avea zile negre este foarte important ca partenerul de lângă tine să fie optimist şi să îţi redea încrederea în tine. Cu umorul de calitate şi o atitudine degajată poţi să cucereşti o femeie! Cui nu-i place să râdă cu gura până la urechi şi să simtă că omul de lângă ea îşi dă tot interesul să o scoată din starea mai proastă pe care o are în unele zile?


4.Bunul-simţ şi bunele maniere nu se demodează niciodată


Aceste calităţi contează de fiecare dată şi nu se vor demoda niciodată atunci când vorbim despre regulile seducţiei. Ai grijă de femeia de lângă tine şi trateaz-o frumos, ajut-o cu ceea ce poţi şi arată-i mereu cât de importantă este pentru tine! Fii galant şi fii atent la detalii, deoarece aceste lucruri cântăresc foarte mult în ochii femeilor.


5. Căldura şi afecţiunea


Chiar dacă nu toate femeile tânjesc după flori, ciocolată sau alte mici atenţii, trebuie să ştii că orice femeie se va bucura când îi aduci flori din senin şi îi arăţi/spui cât de importantă este ea pentru tine. Aceste mici atenţii chiar contează, dar şi mai mult contează să îţi arăţi afecţiunea.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook! 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 29 Apr 2016, 09:10
    exact

    de maine incepand, o sa am simtul umorului!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod