Semne că ești înconjurat de energii negative

Negativitatea este ceva cu care ne întâlnim cu toții la un moment dat în viață. Acele energii negative sunt foarte puternice și pot apărea în viața noastră chiar fără să ne dăm seama.

Ne pot face viața nefericită, ne pot transforma în persoane de nerecunoscut. Mai jos, poți găsi câteva semne care indică faptul că ești înconjurat de energii negative.

Cum îți dai seama că ești înconjurat de energii negative?

 

1. Te simți foarte obosit tot timpul

Nu te poți odihni oricât de mult dormi. Chiar și atunci când dormi pentru mai mult de 8 ore, te trezești tot obosit.

 

2. Nu mai ai grijă de corpul tău

Nici măcar nu te mai obosești să mergi la sală sau să faci mâncare. Câteodată ajungi să uiți să mănânci, iar atunci când mănânci, alegi junk food.

Nu te mai preocupă nici să îți cumperi lucrurile care odată te făceau fericit.

 

3. Ești foarte stresat

Parcă totul din jurul tău te stresează. Ești atât de iritat de lucrurile obișnuite, încât îți vine să te urci pe pereți. Pare că ai pierdut controlul asupra emoțiilor tale.

 

4. Dai vina pe ceilalți

Nu este niciodată vina ta. Este mereu vina altor oameni că ești în starea emoțională prezentă. Acesta este un semn că ești înconjurat de energii negative și că trebuie să faci neapărat ceva în legătură cu asta.

 

5. Te simți pierdut

Atunci când ai de-a face cu energii negative, este normal să simți că te pierzi. Cu cât încerci mai mult să le reziști, cu atât mai rău te simți.

Nu te poți regăsi fără a elimina negativitatea din jurul tău mai întâi.

 

6. Conversațiile obișnuite au devenit imposibile pentru tine

Pare că nimerești mereu în certuri și neînțelegeri cu toată lumea din jurul tău. Conversațiile cu alte persoane devin din ce în ce mai tensionate.

 

7. Nu te poți relaxa

Ți se pare că ești mereu pe marginea unei prăpastii. Nu poți face o pauză și nu te poți relaxa. Ai uitat cum să faci acest lucru.

 

8. Mintea ta este plină de gânduri negative

Nu te poți opri. Te gândești constant că se va întâmpla ceva și că toată lumea este împotriva ta.

 

Însă nu poți trăi astfel.

Trebuie să faci niște schimbări în viața ta.

Însă iată câteva modalități prin care poți începe să îndepărtezi energiile negative din viața ta!

 

1. Folosește sare de mare

Sarea de mare este cunoscută pentru îndepărtarea energiilor negative. Fă o baie cu sare de mare și vei observa o diferență.

 

2. Meditează

Meditația reprezintă cel mai bun mod de a elimina gândurile negative din viața ta. Este suficient să meditezi timp de 20 de minute pe zi.

 

3. Fă o pauză

Ia-ți o zi liberă! Călătorește undeva! Eliberează-ți mintea! Cu toții avem nevoie de puțin timp singuri, pentru a ne conecta cu noi înșine.

 

4. Profită de beneficiile salviei

Aceasta este o modalitate perfectă de a scăpa de energiile negative. Folosește-te de fumul salviei în casă, cu geamurile și ușile deschise, în timp ce spui o mantră de curățare.

Vei observa o diferență în curând în viața ta. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod