Și femeile sunt vinovate când bărbații le înșală

E ușor să arăți cu degetul și să-ți pui falca-n palmă, dar vezi tu, uneori e și vina noastră. E vina noastră dacă-l alegem pe cel căruia îi place să înșele, e vina noastră când uităm să fim femei, e vina noastră când așteptăm să înțeleagă ce ne dorim fără ca noi să-l tragem de mânecă.
S-o luăm cu începutul..

 

1. Fii altfel decât toate celelalte și-o să vadă asta

 

Vezi tu, dacă nu te respecți pe tine însuți și nu faci lucrurile astfel încât să-i obții respectul și admirația, nu vei fi cu nimic mai specială. Știi bijuteriile alea vechi, care se moștenesc din generație în generație? Alea la care n-ai renunța pentru niciun diamant sofisticat din lume? Așa e și femeia pentru un bărbat. Dacă știe cât de valoroasă ești, nu te va da pe un chilipir. 

Așa că nu te oferi pe tavă fără să știi cine te consumă. E mai bine pentru amândoi. Ție pentru că îți vei acorda timp să afli ce fel de bărbat vei avea lângă tine, iar lui pentru că va ști că nu ești o femeie cu moravuri ușoare.
Începutul are nevoie de timp, așa că nu te arunca în valuri pe care nu le poți stăpâni, altfel există riscul să te lovească atât de tare, încât nu te vei mai putea ridica. Și dacă vei reuși, nu vei mai fi niciodată la fel. Așa că fii precaută.

 

2. Iubește-l.

 
Nu-i așa că e minunat când îți aduce flori, îți sărută mâinile și te face să te simți cea mai norocoasă femeie din lume? Ei bine, și el are nevoie de asta. Fie că sunteți la început, fie că au trecut 10 ani de când sunteți împreună. Și bărbatul are nevoie să se simtă important, așa că ai grijă să-i arăți asta în fiecare zi. Și dacă se întâmplă să uite, tu fii aceeași.
Orice ar fi, măcar ai certitudinea că tu ai făcut bine ce ținea de tine și asta o să facă să doară mai puțin.

 

3. Vorbește-i.

 
Când simți că nu vă e bine, pregătește-i masa, beți un pahar de vin, ia-l în dormitor, apoi pune-te în poala lui și vorbește-i. Spune-i ce-ți lipsește și ce îți dorești. Vezi tu, bărbații nu sunt un soi de Nostradamus. Dacă noi între noi ne înțelegem, lor le e greu să ghicească ce ne dorim. Așa că învață să comunici corect și când spun asta, mă gândesc la tonul vocii, la starea ta emoțională și la momentul când alegi să aveți o discuție. Nu lăsa frustrările la dospit și nu le scuipa când ești nervoasă. 

 

4. Și el e important.

 
Când apare un copil, de multe ori, uităm să mai fim femei. Știu, e greu.
Nu e timp, apare oboseala, stresul, iar presiunea cea mai mare este întotdeauna pe umerii noștri. Dar nu uita că puiul ăla de om a apărut datorită vouă. Poate că nu te mai simți la fel de atrăgătoare, dar amintește-ți că tu ești femeia pe care a ales-o, cu sau fără machiaj, cu sau fără vergeturi, cu sau fără părul spălat. Din când în când, dorește-ți bărbatul, iar el va ști să te facă să te simți la fel de frumoasă ca și până acum. Din când în când, surprinde-l. Bărbații au nevoie de asta.
 

5. Nu fi zgârcită când vine vorba despre tandrețe.

 
Ți-a adus o floare sau poate o ciocolată când simți că explodezi de atâta stres? Bucură-te, femeie! Nu-l ignora și nu-i diminua gesturile, altfel, vor fi altele care le vor aprecia mai mult decât tine. Sigur că e greu, dar e omul pe care ți l-ai ales și merită respectul și atenția ta.
 
Și femeile sunt vinovate când bărbații le înșală și nu mi-e greu să recunosc asta.
Dar nu pot să nu mă întreb cum ar fi dacă am încerca să le acordăm mai multă atenție?
 
Cu drag,
Cosmina 
 
Cosmina Kovács
Cosmina Kovács
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod