10 trucuri sexuale pe care să le încerci în 2014

Printre multele rezoluții pe care cu siguranță le-ai formulat pentru noul an, ai grijă să faci loc și pentru câteva schimbări pozitive în viața ta sexuală.
Următoarele trucuri sexuale, inspirate din experiențele altor persoane creative din punct de vedere carnal, pot fi sarea și piperul sexului de care speri să ai parte în viitor.

În 2014, nu te mai mulțumi cu puțin între așternuturi. Viața este prea scurtă pentru ca tu să te consolezi cu o viață sexuală mediocră. Încearcă trucurile sexuale de mai jos și transformă anul viitor în perioada înfloritoare a orgasmelor tale.

1. Dușul fierbinte

Sună cam banal, nu-i așa? Ei bine, îți propunem de fapt să faci un duș fierbinte cu partenerul tău, dar cu lumina stinsă. Odată ce simțul văzului vă este obstrucționat, celelalte simțuri se vor acutiza. Astfel, atingerea apei fierbinți, alături de mângâierile tale și ale lui, vor naște senzații cum nu ați mai experimentat până acum.

2. Înghețata

Încearcă una dintre cele mai reușite tehnici ale felației: imaginează-ți că penisul lui erect este o înghețată aflată pe cale să se topească, iar tu trebuie să îl parcurgi cu limba din diverse unghiuri, împingând picăturile scurse în sus și poziționându-ți întreaga gură pe vârf. Eforturile tale vor fi pe deplin apreciate.

3. Frenezia din balcon

Schimbă puțin scenariul obișnuit de sex și apleacă-te pe balustrada din balcon, lăsându-l să te pătrundă cu forță din spate. Atât poziția incitantă, cât și locația, vă vor aduce fiori intenși de plăcere.

4. Dorințele șoptite

Câteodată, stimularea verbală poate fi cel mai puternic afrodiziac. Stai cu spatele lipit de pieptul lui după ce vă dezbrăcați și roagă-l să-ți șoptească tot felul de lucruri incitante și obraznice la ureche. Amână o vreme momentul în care să își pună în practică ideile.

6. Invitația la desert

După o cină romantică în doi, amândoi bănuiți ce o să se întâmple în dormitor. Alungă-i orice îndoială cu o mișcare foarte sexy, care poate înnebuni rapid orice bărbat: renunță la lenjeria intimă când mergi la baie, apoi poziționează-i mâna sub fustița ta, astfel încât să simtă cât mai intens ce desert încântător așteaptă să fie savurat în scurt timp.

7. Șoldurile jucăușe

Cand puneți în practică faimoasa poziție doggie style, suprinde-l cu o mișcare la care nu se așteaptă: spune-i să rămână nemișcat, apoi roteștește-ți șoldurile de parca ai vrea să trasezi cu ele cercuri în ritm lent. Nu doar priveliștea va fi pentru el o încântare, ci și senzațiile unice resimțite de amândoi.

8. Punctele fierbinți

Dacă ți-ai dori ca iubitul tău să descifreze mai eficient harta plăcerii tale sexuale, da-i o mână de ajutor printr-un joc erotic incitant: marchează cu un ruj roșu acele zone ale corpului tău pe care ai vrea să se concentreze mai mult. Simte-te liberă să-l ajuți cu săgeți, simboluri și scheme, dacă îți vin idei interesante. Va adora provocarea!

9. Stimularea în trei puncte

Fă-l să simtă plăcerea sexului oral la voltaj maxim, prin stimulare multiplă. În timp ce te ocupi cu gura de zona lui erogena principală, folosește-ți o mână pentru a-i atinge sfarcurile erecte și cealaltă pentru a-i mângâia ușor perineul.

10. Cel mai sexy masaj

Te afli pe cale să afli care ar putea fi cel mai sexy masaj din lume pentru iubitul tău: acoperă-ți sânii cu lubrifiant și masează-i penisul între ei, așa cum ai face-o cu mâinile. Va fi un joc erotic incitant pentru amândoi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod