Sex. Secretele unui masaj erotic pe care nu-l va uita toată viaţa

Foloseşte uleiuri aromate şi mişcări lascive combinate cu săruturi fierbinţi, care îi vor bulversa simţurile! Descoperă câteva trucuri care te vor transforma într-o expertă

Pregăteşte atmosfera

Un masaj erotic "ca la carte" nu poate fi făcut oricum, fără să organizezi un cadru special înainte. Pregăteşte dormitorul într-o atmosferă sexy, folosind o lumină difuză (lumânările parfumate fiind ideale pentru asta), un prosop mare aşezat pe pat şi muzică relaxantă pe fundal. Poartă o lenjerie sexy şi înarmează-te cu un ulei de masaj parfumat.

Intră în rol

Atunci când vrei să-i oferi un astfel de masaj erotic, este esenţial să intri foarte bine în rolul unei maseuze specializate în această artă. Invită-l pe iubitul tău să se întindă pe pat pe prosopul pregătit, cu faţa în jos, dar nu înainte de a-i da hainele jos cu mişcări senzuale. Apoi, într-un ritm lent, dezbracă-te şi tu.

Nu-ţi folosi doar mâinile

Atingerile cu sânii sunt un alt element specific masajului erotic. Iubitul tău va fi înnebunit de plăcere să simtă cum sânii tăi îi ating pielea, în timp ce tu te unduieşti lasciv. Textura alunecoasă a uleiului va face această experienţă şi mai interesantă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod