indiancă

7 trucuri de frumusețe din India care îți fac părul să crească mai repede și mai bogat

Toată lumea vrea un păr sănătos, strălucitor și lung. O podoabă capilară sănătoasă te face să te simți bine, însă nu vei avea parte de ea dacă apelezi la ajutorul șampoanelor pline de chimicale. Dacă vrei ca părul să crească mai repede și mai bogat, va trebui să apelezi la câteva trucuri de frumusețe din India, care sunt bazate pe ingrediente naturale.

Trucuri de frumusețe din India pentru un păr mai lung și mai bogat


1. Clătit cu apă rece


Probabil că nu te gândești că temperatura dușului tău te poate afecta. În timp ce un duș fierbinte este perfect pentru o multitudine de lucruri, pe cap ar trebui să te clătești cu apă rece. Atunci când faci acest lucru, îți deschizi porii și stimulezi fluxul sanguin de-a lungul scalpului. Un flux sanguin crescut este excelent, în special când vine vorba de păr.

2. Masaj cu aloe vera


Aloe vera este un ingredient natural fantastic. Este folosit frecvent pentru tăieturi și arsuri, dar poate fi folosit și pentru păr.
Extrage sucul din frunzele de aloe vera și masează scalpul cu acesta, deoarece va hrăni rădăcinile și va stimula creșterea părului.

3. Masaj cu ulei de cocos


Uleiul de cocos este la fel de bun ca aloe vera. Este cunoscut ca fiind un ingredient bun pentru podoaba capilară pentru că are acid lauric, care elimină acumularea de sebum din foliculii de păr.

4. Spălat cu oțet de mere


Oțetul de mere poate echilibra pH-ul scalpului și preveni apariția mătreții. De asemenea, poate trata un scalp uscat, care suferă de mâncărimi.
Îți poți înlocui șamponul obișnuit cu oțet de mere timp de o săptămână și vei fi uimită.

5. Măști pentru măr


O cauză comună a căderii părului este lipsa de proteine din dieta ta. Poți oferi scalpului și rădăcinilor părului un surplus de proteine cu ajutorul unor măști pentru păr. Separă albușurile de ouă și bate-le bine. Aplică-le la rădăcina părului.

6. Tratamente cu uleiuri esențiale


Uleiurile esențiale pot fi incluse în regimul de înfrumusețare, deoarece te pot face să arăți cu 10 ani mai tânără. Unele dintre cele mai populare uleiuri esențiale pentru sănătatea părului sunt de levănțică, rozmarin, jojoba și migdale.

7. Antrenează-ți părul


Dacă vrei să ai cu adevărat un păr sănătos, va trebui să-l antrenezi. Nu este bine să te speli pe păr în fiecare zi.
Acest lucru poate afecta nivelul pH-ului scalpului și cauza apariția firelor albe de păr. Antrenează-ți părul să reziste mai multe zile între spălări.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod