Rinoplastia, obsesia vedetelor. 16 celebrități care și-au modificat forma nasului

Starurile se simt presate să arate absolut perfect, iar pentru asta apelează fără să stea pe gânduri la operațiile estetice.
Dacă unele dintre ele au parte de schimbări radicale și devin aproape de nerecunoscut din cauza intervențiilor, altele recurg la modificări subtile. De multe ori, publicul nici măcar nu observă schimbarea. Însă imaginile din trecut, alături de cele din prezent, le pot da de gol.

Unele vedete vorbesc deschis despre operațiile estetice și procedurile la care au apelat, altele neagă vehement, în ciuda faptului să diferențele sunt cât se poate de vizibile.

Una dintre obsesiile starurilor în materie de operații estetice este rinoplastia.
Această intervenție presupune modificarea formei nasului. În unele cazuri schimbarea este subtilă și abia poate fi sesizată, în alte cazuri transformarea este una radicală. 

Din păcate, unele celebrități nu știu când să se oprească și par să devină dependente de operațiile pentru modificarea nasului. Un caz celebru este regretatul Michael Jackson care ajunsese chiar să aibă dificultăți de respirație din cauza formei radical modificate a nasului.

Lady Gaga este o altă vedetă care a apelat la rinoplastie, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.
Fotografiile din trecut cu faimoasa cântăreață și cele din prezent par să prezinte două persoane diferite. Diva muzicii pop și-a rafinat trăsăturile feței cu ajutorul operațiilor estetice, dar nu vorbește deschis despre acest subiect.

De obicei, starurile optează pentru subțierea și micșorarea nasului. Cele mai multe dintre ele vor să aibă un nas mic, delicat, și nu se sfiesc să se lase pe mâna chirurgilor plasticieni pentru a obține forma la care visează.

Descoperă 16 celebrități care au decis să apeleze la rinoplastie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod