13 lucruri pe care le dezvăluie părul despre tine

Prima impresie contează foarte mult, iar stilul și culoarea părului dau multe indicii despre personalitatea ta. Află ce semnifică diferite culori ale podoabei capilare sau modul în care îți aranjezi părul.
O mare parte din imaginea unei femei este reprezentată de podoaba capilară. Aspectul părului te încadrează și formează o imagine a ta, reflectată în impresiile celor din jur. Chiar dacă ți se pare că nu ai făcut ceva special, gesturile utilizate pentru a-ți aranja părul sau tipul de coafură care te ajută să te simți în largul tău sunt indicii importante legate de felul tău de a fi. 

 
Iată ce spune părul despre tine, fără să aibă nevoie de cuvinte:

 
1. Părul închis la culoare: ești misterioasă

Femeile cu părul închis la culoare sunt adesea percepute ca fiind enigmatice și înclinate spre gândirea profundă, ceea ce ar putea explica farmecul lor aparte.

 
2. Părul roșcat: îți place să te distrezi

Femeile care aleg părul roșcat sunt considerate curajoase, încrezătoare în forțele proprii și gata mereu de noi provocări. Le place să se distreze și se implică în foarte multe acțiuni simultan.

 
3. Părul blond: ești ca un magnet

Puterea de atracție a părului blond este deja cunoscută, în ciuda glumelor legate de inteligență.

 
4. Părul alb/grizonat: ai încredere în tine

Femeile care aleg să lase părul alb să se vadă, în loc să-l vopsească, sunt considerate lideri pentru că refuză să se încadreze în imaginea creată de reclame sau reviste cu privire la standardele de frumusețe. Cu toate acestea, dezavantajul este faptul că sunt adesea percepute ca fiind mai în vârstă decât în realitate.

 
5. Culori neobișnuite: ești rebelă

Culorile în nuanțe aprinse cum ar fi rozul sau albastrul indică nevoia de exprimare liberă, creativitatea și dorința de schimbare și diversitate.

 
6. Părul scurt: ești o profesionistă

Coafurile cu păr scurt relevă încrederea în forțele proprii și arată că persoana în cauză nu are nimic de ascuns. Acest stil este foarte util în mediul de afaceri, iar femeile care îl aleg sunt percepute ca profesioniste.

 
7. Părul lung: nu ai griji sau încă te maturizezi

Femeile cu părul lung sunt considerate mai tinere și au un aer lipsit de griji, aproape boem. Cu toate acestea, femeile mai în vârstă care au în continuare părul lung sunt uneori considerate imature, prea copilăroase sau pur și simplu se crede că nu au avut parte de greutăți.

 
8. Cărarea pe mijloc: ești organizată

Femeile care aleg de fiecare dată cărarea pe mijloc își doresc ordine și echilibru, sunt organizate și responsabile. Dacă va fi intercalată cu șuvițe, cărarea pe mijloc poate semnifica și o atitudine puțin mai relaxată.

 
9. Cărarea într-o parte: te caracterizează compasiunea pentru ceilalți

Femeile care optează pentru cărarea într-o parte sunt foarte empatice și arată compasiune persoanelor din jurul lor. Le pasă foarte mult de familie, iar grija pentru cei apropiați ocupă un rol central în viața lor.

 
10. Părul neted și drept: ești perfecționistă

Părul perfect drept și mătăsos arată tendința spre perfecționism și dorința de a avea sub control orice situație în care te afli.

 
11. Părul ondulat: ești creativă

Un păr ondulat, care nu necesită o îngrijire elaborată, demonstrează că ești o fire creativă, relaxată, mereu în căutare de noi idei.

 
12. Părul creț: ești copilăroasă

Femeile cu părul creț sunt percepute ca fiind mai copilăroase decât cele cu părul drept sau ondulat. Există impresia că nu s-au maturizat pe deplin sau că le plac foarte mult petrecerile.

 
13. Coafuri complicate: ești extrem de pretențioasă cu tine

Dacă alegi o coafură dificil de realizat și care ia mult timp pentru a arăta impecabil este foarte probabil că îți faci autocritica des cu privire la aspectul exterior.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod