20 de tunsori scurte inspirate de vedete

În mod sigur ai nevoie de inspirație dacă vrei să te tunzi scurt sau dacă vrei să faci tranziția de la părul lung la un bob până la nivelul bărbiei.
Vedetele și fashionistele sunt o sursă excelentă de inspirație din acest punct de vedere. Pentru că au la dispoziție sfaturile celor mai buni hairstiliști, acestea aleg întotdeauna tunsori care arată impecabil și sunt în tendințe. De fapt, celebritățile și influencerițele din lumea modei și a frumuseții sunt cele care duc la apariția noilor trenduri în materie de tunsori și coafuri. 

Tunsorile scurte sunt în tendințe în prezent. În afară de bob și tunsoarea pixie, sunt și alte tunsori scurte pe care să le încerci, inclusiv tunsoarea lob - perfectă pentru cele care nu se pot decide dacă vor să aibă părul lung sau scurt. O altă tunsoare care îmi place mult este părul tuns foarte scurt, cu mașina de tuns”, declară pentru whowhatwear.co.uk haistilistul Neil Barton.

Iată ce tunsori scurte să încerci în acest sezon:

Tunsoarea bob

Una dintre cele mai populare tunsori scurte, bobul ajunge de obicei până la nivelul mandibulei.
Include numeroase forme și variante, inclusiv păr scurtat până la nivelul urechilor sau lung până aproape de umeri. Este un început bun dacă vrei să încerci pentru prima dată o tunsoare scurtă. „Există foarte multe variante de bob, care se potrivesc oricui, indiferent de forma feței. Cele care au fața rotundă ar trebui să aleagă un bob lung, care trece de nivelul bărbiei, la fel și cele care au chipul în formă de inimă, cu bărbia ceva mai subțire. De asemenea, se mai potrivesc boburile voluminoase până la bărbie, care echilibrează proporțiile feței. Dacă ai fața alungită sau ovală, tipurile de bob drept, cu tăieturi bine definite și vârfuri în stil blunt evidențiază perfect bărbia”, recomandă specialistul.

„În afară de forma feței trebuie să iei în calcul și mentenanța tunsorii pe care o alegi, în funcție de stilul tău de viață.
Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție să-ți aranjezi părul, ar trebui să optezi pentru o tunsoare ușor de întreținut, care nu necesită să-ți aranjezi părul în fiecare zi cu aparate de styling”, declară hairstilistul Carly Price.

„Textura este un alt lucru pe care ar trebui să-l iei în considerare când alegi o tunsoare scurtă. Dacă ai părul fin, ceea ce arată bine în cazul tău ar putea să nu se potrivească unei persoane cu părul ondulat și este important ca hairstilistul să găsească acea tunsoare care se adaptează cel mai bine texturii părului tău”, adaugă specialista.

Tunsoarea pixie

Mult mai scurtă decât un bob, tunsoarea pixie presupune de obicei tunderea părului scurt la spate și pe laterale, iar părul din partea de sus lăsat puțin mai lung. În prezent, cea mai populară tunsoare pixie este cea cu un breton dat pe o parte, dar la fel de bine arată și varianta cu micro-breton.
„Tunsorile pixie pot face o față rotundă să pară și mai rotundă. Recomand întotdeauna asocierea unei tunsori pixie cu un breton pe o parte pentru a evita acest efect. Femeile care au chipul în formă de inimă pot purta o tunsoare pixie destul de scurtă la spate, iar cele cu fața alungită ar trebui să aleagă una cu o cărare pe o parte sau onduleuri care să adauge volum”, recomandă Neil Barton.

Tunsoarea lob

Tunsoarea lob nu este altceva decât un bob ung. Părul tuns în stil lob ajunge până la nivelul umerilor sau puțin deasupra și are aceeași lungime pe toate laturile. Este o alegere sigură, pentru că tunsoarea lob se potrivește oricui. „Atunci când Kim Kardashian a decis să-și tundă părul sub forma unui lob perfect întins, cu linii precise, acest trend a căpătat proporții uriașe”, a declarat Price.

Cum se întreține o tunsoare scurtă

Tunsorile scurte sunt ideale pentru femeile care nu vor să piardă prea mult timp în fața oglinzii.
Poți doar să adaugi puțină textură folosind un spray pentru texturare, așa cum sunt cele cu sare, și ai obținut look-ul perfect. Însă este de reținut faptul că nu îți vei mai putea prinde părul în coadă sau în coc. Pe de altă parte, nu-ți poți ascunde rădăcinile dacă nu te-ai spălat pe cap, prin urmare va trebui să te speli mai des pe cap sau chiar zilnic. Iar ca să păstrezi forma tunsorii pe care ai ales-o va trebui să faci mai des vizite la salon pentru a te tunde.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod