40 de tunsori și coafuri ideale pentru femeile de peste 50 de ani

Odată cu trecerea anilor este nevoie să adaptezi tunsoarea și culoarea părului cu vârsta pe care o ai.
Iar dacă ai trecut de 50 de ani și nu știi ce ți se potrivește, îți prezentăm câteva dintre cele mai interesante look-uri pe care ai putea să le încerci. Sunt inspirate de starurile de la Hollywood, care fac de obicei cele mai bune alegeri, fiind sfătuite de stiliști de top. Inspiră-te din stilul lor și descoperă tunsoarea și coafura care ți se potrivește perfect. Iată câteva sugestii pe care să le încerci:

Părul pe o parte

Dacă preferi să ai părul de lungime medie, atunci trebuie să optezi pentru un truc folosit foarte des de celebrități. Este vorba despre cărarea sau bretonul pe o parte.
Acest stil este ideal pentru a oferi un plus de volum părului după vârsta de 50 de ani, când firele de păr încep să devină mai subțiri și mai rare. Este o opțiune perfectă și pentru a realiza rapid și simplu o coafură elegantă, pentru evenimente speciale. Adaugă un plus de volum optând pentru bucle lejere.

Tunsoarea bob

Există numeroase variante de bob și oricare ar fi opțiunea ta, în mod sigur nu vei da greș. Bobul scurt are capacitatea de a șterge câțiva ani de pe chip și este în același timp o tunsoare foarte ușor de întreținut.
Poți alege un bob cu cărare pe o parte, un bob cu breton, unul cu șuvițe inegale sau onduleuri discrete. Ai foarte multe variante la dispoziție, iar alegerea depinde numai de preferințele tale. 

Cărarea pe mijloc

Unele staruri demonstrează că nu este neapărat nevoie să te tunzi scurt după vârsta de 50 de ani pentru a avea un aspect tineresc. Actrițe precum Julianne Moore sau Sarah Jessica Parker au ales să-și păstreze părul lung și să-l pună în valoare printr-o cărare dreaptă pe mijloc. Pentru un efect instant de întinerire, optează pentru păr în nuanțe deschise și luminoase, precum blond natural cu șuvițe deschise care încadrează chipul sau cupru luminos.

Tunsoare pixie

O astfel de tunsoare scurtă este excelentă pentru a-ți pune în valoare frumusețea după vârsta de 50 de ani. Nu doar că este cel mai ușor de întreținut, dar are capacitatea de a șterge câțiva ani buni de pe chipul tău.
Pentru a amplifica efectul de întinerire, alege o tunsoare scurtă cu șuvițe inegale și un aspect ușor răvășit, care îi va da look-ului tău o alură modernă, adolescentină. Acest stil arată impecabil pe părul perfect alb sau grizonat, așa cum o demonstrează actrița britanică Helen Mirren. 

Bucle elegante

De fiecare dată când vrei să impresionezi printr-o coafură elegantă la un eveniment special, buclele definite sau cele lejere sunt alegerea perfectă. Acest tip de coafură îi conferă părului tău mai mult volum și este un stil ideal pentru părul lung, dar și pentru cel mediu.
Cărarea pe o parte se potrivește perfect cu acest look elegant și sexy.
 
Foto: Hepta 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod