5 pași simpli pentru a avea un păr strălucitor

Cine nu își dorește un păr care radiază de strălucire? Ei bine, află că lucrurile pe care le faci zi de zi influențează mai mult sănătatea părului tău decât o schimbare radicală, de moment.
Urmează aceși pași simpli și cu siguranță te vei bucura de un par mai lucios, mai mătăsos și, cele mai important, mai sănătos!

1. Un păr care radiază de o strălucire sănătoasă începe cu un scalp sănătos. În esență, scalpul se află la baza unei podoabe capilare impecabile și trebuie tratat cu cea mai mare atenție posibilă. Știai că scalpul are cea mai mare capacitate de absorbție dintre toate zonele pielii? Tocmai de asta este foarte important să foloseșți produse de îngrijire cu formule puternic hidratante. Folosește un șampon pentru scalp sensibil care are efect anti-inflamator și lasă părul împrospătat.

2.
Folosește produsele de îngrijire potrivite pentru tipul tău de păr.
Când te speli pe cap, udă părul și masează scalpul pentru câteva minute înainte de a aplica șamponul. Urmează această rutină și vei vedea cum părul tău se transformă ușor-ușor. 
Șamponul este destinat curățării scalpului așa că încearcă să te concentrezi pe a masa produsul cât mai bine în această zonă. Apoi, când te clatesti pe cap, produsul va curată și restul părului. Este important să îți samponezi părul de două ori!

3. Alimentația este esențială pentru o podoabă capilară de invidiat. Un scalp care poate părea excesiv de  uleios, uscat sau iritat este de cele mai multe ori rezultatul unei deficiențe de omega 3.
Ce poți face? Consumă mai mult avocado, unt de cocos, ouă, unt, uleiuri vegetale, nuci  și peste gras precum somonul.

4. Folosește o mască de păr puternic hidratantă și regenerantă. Masca de par nu ar trebui să lipsească din rutina ta de îngrijire. Mai ales dacă ai părul tratat chimic! Un astfel de produs oferă un boost de hidratare, protectitie și strălucirea mult dorită. 

Lucian Busuioc, Wella Professionals Internațional Top Artist, explică: “Masca de păr nu ar trebui să înlocuiască balsamul de păr și nici nu ar trebui folosită după fiecare spălare.
Este un produs care conferă părului hidratarea de care are nevoie în această perioadă, previne efectul frizzy și are acțiune reparatoare. Dacă ai părul fin alege o formulă lejeră, concepută special pentru acest tip de păr, care să nu îl încarce!”
.

5. Obține un păr strălucitor în timp ce dormi. Da, ai citit bine, somnul de frumusețe se aplică și în cazul părului. Optează pentru o față de pernă din mătase pentru a-ți proteja podoaba capilară. Nu te vei bucura doar de un adevărat răsfăț pentru ten, ci vei limita și căderea și ruperea părului.
Un alt truc de ajutor dacă ai firul de par fin este să îți perii părul înainte de culcare și să foloseșți un spray leave-in. Prinde-ți părul într-un coc lejer și dimineața părul tău va avea mai multă textură!

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod