7 coafuri simple pentru fiecare zi a săptămânii. Cum să le faci singură

Nu este dificil să ai în fiecare zi o nouă coafură impecabilă. Câteva stiluri ușor de pus în practică, pe care să le faci repede dimineața, te vor ajuta

Coc lejer

În numai câteva minute îți poți face un coc lejer, potrivit pentru birou. Prinde-ți părul într-o coadă înaltă la spate. Folosește o bentiță dacă ai fire rebele. Răsucește coada și fixează-i vârful sub elastic. Cu o coadă de pieptăn, lărgește puțin cocul, pentru un efect ușor răvășit.



Coadă dublă voluminoasă

Această coadă dublă te va ajuta să obții rapid impresia unui păr des, cu mult volum. Tot ce trebuie să faci este să împarți părul în două secțiuni mari.
Prinde partea de sus cu un elastic, iar la câțiva centimetri sub ea prinde partea de jos într-o altă coadă. Poți tapa puțin coada de sus cu un pieptăne pentru a obține și mai mult volum.


Șuviță răsucită

Este o coafură foarte simplă, dar de efect. Vei avea nevoie de două agrafe în nuanțe metalice, precum auriu sau argintiu. Separă o șuviță de păr din partea din față, răsucește-o și fixează folosind cele două agrafe, dispuse în cruce.



Păr jumătate prins

O metodă simplă de a transforma coafura clasică în care numai secțiunea superioară a părului este prinsă. Prinde părul din creștet cu un elastic, apoi lărgește cu degetele zona de deasupra elasticului pentru a obține o gaură.
Treci coda prin spațiul format, iar coafura este gata! Va arăta foarte bine pe părul ușor texturat, așa cum este după ce a fost ondulat.



Coc răsucit

O combinația între o coadă la spate și un coc franțuzesc răsucit, această coafură pare sofisticată, dar este simplu de realizat. Strânge-ți părul într-o coadă joasă la spate. Răsucește coada într-un coc și fixează folosind multe agrafe, așezând câte una la fiecare centimetru.


Coc împletit

Transformă o coadă împletită lejer într-un coc fenomenal. Tot ce trebuie să faci este să-ți prinzi părul într-o coadă joasă la spate, să-l împletești într-o coadă lejeră, pe care să o răsucești apoi în jurul bazei sale.
Fixează cu agrafe și aplică un spray cu fixare medie pentru a ține sub control firele rebele.



Bentiță din păr

O coafură originală și foarte ușor de realizat. Separă două șuvițe de câțiva centimetri grosime, care îți încadrează chipul. Prinde apoi restul de păr într-o coadă înaltă. Folosind un elastic transparent, prinde cele două șuvițe la spate.



Foto: marieclaire.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod