Bagajul tău de vacanță este complet cu peria electrică de îndreptat părul Liss Brush 3D

Vara este cu siguranță anotimpul vacanțelor, al bagajelor și al noilor aventuri. De îndată ce vremea s-a încălzit îți vine cheful de călătorit și luat la pas locuri noi.
Ce te faci însă când bagajul este limitat, dar vrei să ai coafuri impecabile și să arăți cât mai bine în pozele tale din vacanțe? Apelezi cu siguranță la beauty gadgetul verii, peria de îndreptat părul Liss Brush 3D, de la BaByliss Paris. 

Te ajută să obții foarte ușor un păr drept și strălucitor. În câteva minute treci de la un păr răvășit și rebel la unui perfect drept, ca și cum tocmai ai fi plecat de la salon. Este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din bagajul tău în vacanțele petrecute la malul mării. Cu siguranță știi cât este de dificil să te speli pe cap, să te usuci și să ai și o coafură impecabilă înrr-un timp scurt, mai ales că trebuie să faci asta după fiecare "sesiune" de înot și bălăceală. Iar dacă părul tău este creț, ondulat, aspru sau ai multe fire rebele, aranjarea lui poate deveni un adevărat coșmar. Peria Liss Brush 3D este soluția salvatoare!

Are un design modern și elegant, este foarte ușor de folosit și o poți lua cu tine oriunde. Ocupă foarte puțin spațiu în bagaj, dar te vei simți ca și cum ai fi însoțită în vacanță de propriul tău hairstilist! Fie că ai păr frizzy sau extrem de creț, îl poți disciplina în doar câteva clipe, chiar în dimineața în care mergi să cucerești marea sau muntele. Alege dintre cele trei trepte de temperatură pe cea care ți se potrivește: treapta de 160° calmează efectul de păr frizzy, iar cele de 180° și 200°C îndreaptă și oferă strălucire părului din ce în ce mai creț.




Liss Brush 3D de la BaByliss este o perie electrică ce îndreaptă părul foarte rapid și ușor. Aceasta are trei tipuri de peri care ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte: perii din plastic (de 34 de mm) separă suvițele, cei din silicon (de 50 de mm) descurcă părul, iar perii cu înveliș ceramic (de 42 de mm) îndreaptă rapid părul. 

Mai mult decât atât, pentru că are o suprafață de îndreptare cu 20% mai mare decât orice alt produs de acest tip, peria electrică de îndreptat 
Liss Brush 3D combină puterea unei plăci electrice cu performanțele de stilizare ale unei perii pentru rezultate spectaculoase în doar câteva minute. Pe scurt, Liss Brush 3D descurcă părul, îl piaptănă și în același timp îl îndreaptă. Păr drept și strălucitor și datorită celor doi generatori de ioni care previn eficient efectul de electrizare al părului. Este beauty gadgetul verii și partenerul tău de călătorie. 

Cu Liss Brush 3D de la BaByliss poți transforma un păr tern și ciufulit într-unul strălucitor și perfect drept în doar câteva minute. Nu crezi? Urmărește videoul realizat în studioul BaByliss și te vei convinge cum dintr-un păr extrem de creț se poate obține rapid un păr drept cu volum:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod