Blond angelic: singura culoare de păr care se potrivește oricui

Această nuanță foarte deschisă de blond pare să fie preferata unor staruri de top ale momentului, precum Jennifer Lawrence, Taylor Swift sau Kylie Jenner
Blondul angelic, așa cum îi spune și numele, este o nuanță foarte deschisă de păr, o combinație discretă între blondul platinat și cel cu tonuri aurii, care inspiră inocență. Tocmai această calitate a sa face din blondul angelic o culoare care se potrivește oricui. Are capacitatea de a îndulci trăsăturile și de tăia câțiva ani de pe chip, ceea ce o transformă în nuanța de păr care avantajează foarte multe femei.

Este cunoscut faptul că nuanțele deschise de păr oferă efectul vizual de întinerire, iar cele închise par să accentueze vârsta.
Prin urmare, pentru un chip cu aspect mult întinerit, blondul angelic este opțiunea perfectă.

Starurile de la Hollywood sunt cele care au lansat acest trend interesant, care devine tot mai popular pe zi ce trece. Starleta Kim Kardashian a declanșat un val de șoc în rândul fanilor săi și nu numai după ce a ales să-și decoloreze părul și să se vopsească într-o nuanță de blond angelic, la sfârșitul anului trecut.


Nu doar Kim a ales blondul angelic, ci și surorile sale. Khloe Kardashian și Kylie Jenner sunt adeptele unui păr în nuanțe foarte deschise de blond, cu tonuri aurii sau argintii.




O altă vedetă care o optat pentru această nuanță de blond este actrița Jennifer Lawrence. Una dintre actrițele de top de la Hollywood și deținătoare a unui premiu Oscar, Jennifer a ales un blond angelic cu tonuri subtile de gri, stil care îi pune perfect în evidență tenul ca de porțelan.


Blond angelic și sprâncene în nuanțe închise


Un alt trend important asociat blondului angelic este reprezentat de asocierea acestei nuanțe deschise de blond cu sprâncene groase, în tonuri închise de șaten. Dacă în urmă cu câțiva ani se respecta regula ca sprâncenele să fie în ton cu părul, încă de anul trecut, contrastul mare dintre un păr în nuanțe deschise și sprâncene brunete a devenit foarte popular.


Supermodelul Cara Delevingne, unul dintre cele mai apreciate modele din prezent, este cea care a avut un cuvânt important de spus în stabilirea acestei tendințe. Recunoscută pentru sprâncenele sale groase și dese, Cara a purtat o paletă diversă de blonduri, inclusiv blond angelic, păstrându-și sprâncenele în tonul lor natural de șaten închis. Alte vedete i-au urmat exemplul, inclusiv Kim Kardashian, Kylie Jenner sau Jennifer Lawrence.


În concluzie, această nuanță de blond, așa cum o demonstrează și tipologiile diferite ale acestor staruri care o poartă, este singura culoare de păr care se potrivește oricui.
Indiferent dacă ai tenul alb sau ai pielea măslinie, merită să încerci blondul angelic. Iar dacă ți-e teamă să nu regreți decizia luată, poți testa în salon, folosind o perucă. Vei putea decide astfel dacă blondul angelic este cu adevărat potrivit pentru tine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod