Ce ar trebui să știi dacă vrei să-ți vopsești părul în culori intense

Poate că vrei să faci o schimbare a aspectului tău, așa că te-ai hotărât să-ți vopsești părul în culori intense.
Însă majoritatea persoanelor care aleg această schimbare nu cunosc toate detaliile pe care le presupune vopseaua de păr în culori intense. Iată la ce te poți aștepta!

Lucruri pe care ar trebui să le știi dacă îți vopsești părul în culori intense

1. Costă mai mult


Timpul necesar pentru aplicarea culorilor intense este mai lung și necesită expertiza de la salon. Acestea nu ar trebui aplicate pe porțiunile de păr decolorate deja ulterior, deoarece pot dăuna sănătății firelor de păr.
Culorile au nevoie de mai mult timp pentru a sta pe firul de păr. De obicei, sunt folosite câteva nuanțe pentru a da volum, astfel încât rezultatul final să fie unul cu adevărat impresionant. Cu toate că vopsirea părului în culori intense costă mai mult, nu are un preț exagerat și depinde foarte mult și de părul tău. Dacă podoaba ta capilară are deja o nuanță deschisă, procesul de decolorare poate fi omis. Dacă părul tău este deja vopsit, s-ar putea să fie nevoie să faci mai multe vizite la salon pentru a-l decolora și abia după să obții culoarea intensă pe care ți-o dorești.

2. Obișnuiește-te să faci dușuri cu apă mai rece


O modalitate prin care poți evita să cheltuiești mai mult este reprezentată de ajutorul pe care îl poți da culorilor pentru a rezista mai mult. Iar o metodă prin care poți face asta este folosirea apei mai reci atunci când te speli pe cap.
Apa caldă deschide cuticula părului sau stratul superior, iar culorile intense stau în partea de sus a părului. Cu cât te speli cu apă mai fierbinte, cu atât mai repede va dispărea culoarea părului tău. De asemenea, este recomandat să folosești și balsam de păr și să încerci să utilizezi șamponul doar o dată pe săptămână. Când folosești șampon, asigură-te că utilizezi unul care nu conține sulfat.

3. Unele culori se estompează rapid


Totul depinde de baza culorii. Culorile precum roz intens sau magenta au la bază roșu, ceea ce înseamnă că au tendința de a rămâne mai mult pe firul de păr.
Tonurile mai întunecate durează până la 40 de șamponări, iar pastelurile undeva în jur de 20 de șamponări. Culorile intense depind și de sănătatea părului. De asemenea, modul în care ți-ai tratat părul în trecut poate avea un efect de atenuare.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod