Cele mai frumoase coafuri împletite. 30 de stiluri din care să te inspiri

Împletiturile sunt romantice, feminine și se potrivesc perfect pentru primăvară. Descoperă cum să-ți faci cele mai frumoase coafuri împletite
Și anul acesta coafurile împletite rămân un trend important, iar sezonul de primăvară-vară este ideal pentru a le pune în practică. Împletiturile se asortează de minune cu rochiile vaporoase, ținutele cu imprimeuri florale și cele lejere pe care le porți acum. 
"Sunt romantice, speciale, delicate și mereu atât de surpinzătoare. Coafurile împletite au intrat în trend acum ceva vreme și se vor mai purta multă vreme de acum încolo. Indiferent că vorbim de împletiturile lejere, de cele voluminoase sau de cele texturate.
Acestora li se adaugă împletirile de tip 'dutch braid' - coada de sirenă. Cum faci să le pui în practică? Un truc ar fi să usuci încă de la început părul cu volum. Apoi, te poți ajuta și de placa de creponat, mai ales  dacă dorești să amplifici și să scoți în evidență împletitura
", declară Mihai Badin, stilist Wella Vision.

Iată ce împletituri să încerci:


Împletutura coadă de pește

Acest stil este extrem de simplu de realizat, iar rezultatul obținut este de-a dreptul fenomenal. O împletitură coadă de pește te ajută să oferi mult volum chiar și părului fin.
Tot ce trebuie să faci ca să obții o coadă masivă ce lasă impresia că ai mult păr este să folosești coada ascuțită a unui pieptăn pentru a lărgi șuvițe din împletitură. Trage apoi cu degetele de marginile cozii pentru și mai mult volum.

Coroana împletită

Nu doar că arată absolut fermecător, dar această coafură este cât se poate de practică și comodă. Tot părul este împletit sub forma unei cozi care îți încadrează chipul. De asemenea, este o coafură practică pentru zilele în care părul tău este îngrășat sau atunci când vrei să ascunzi firele albe și rădăcinile crescute înaintea unei vopsiri.

Cocuri împletite

Fie că alegi un coc împletit pentru o coafură lejeră de zi, fie că optezi pentru un coc elegant, de seară, cocurile împletite oferă un plus de personalitate oricărei coafuri. Sunt simplu de realizat și nu ai nevoie de prea multă experiență ca să-ți poți realiza un coc împletit.
Cea mai simplă metodă de a obține unul este împletirea unei cozi la spate și apoi răsucirea și fixarea ei cu ajutorul agrafelor.

Microîmpletituri

Realizate cât mai aproape de rădăcina părului, pe șuvițe subțiri, aceste împletituri sunt adesea plasate în creștetul capului sau pe o parte. Imită tunsoarea purtată de vedete cu părul ras pe o parte, dar fără să pui în practică un stil atât de radical. Arată excelent pe părul lung și este o coafură care se potrivește foarte bine pentru activitățile din timpul liber.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod