Christina Oliva – „Imperiul extensiilor de păr”: „Mă consider o norocoasă fiindcă îmi iubesc meseria“

Crezi ca extensiile de par sunt doar un moft? Ei bine, sunt unii care chiar au facut o avere din asta, construindu-si un adevarat "imperiu". Iata mai jos povestea Christinei Oliva, proprietara mai multor saloane de coafura din Statele Unite, care, sprijinita de familia sa, a reusit sa devina un reper in randul saloanelor specializate pe extensii de par. Christina este gazda emisiunii "Imperiul extensiilor de par" de pe TLC, ce va avea premiera maine, incepand cu ora 22.00.

- Ce diferenţiază afacerea ta de alte saloane de coafură? Cu alte cuvinte, de ce ar trebui să alegem să venim la salonul tău?
- Pentru că extensiile noastre de păr sunt de cea mai bună calitate existentă pe piaţă, iar eu mi-am creat deja un renume cu această calitate în America, pe Coasta de Est, adică în New York, Philadelphia etc. Importăm extensiile de păr din Europa de Est şi de Vest, dar avem şi păr din India şi Rusia, care e cu adevărat de cea mai bună calitate disponibilă pe piaţă. Asta ne deosebeşte de cele mai multe saloane de coafură.

Cam 70% din stilişti folosesc la ora actuală păr din China, care e, de fapt, sintetic. Aşa încât calitatea produselor noastre ne face să ieşim în evidenţă.

- Ce îţi place cel mai mult, în meseria ta?
- Îmi place că pot să lucrez cu familia mea. Şi îmi place că pot să le insuflu femeilor mai mult respect de sine şi mai multă încredere în sine, pentru că le ajut să arate altfel, să aibă părul lung. Părul e un element care ne afectează serios, e foarte important pentru noi toţi.

- Ce faci ca să-ţi ajuţi clientele bolnave?
- Cum aş putea răspunde la o asemenea întrebare?! Fac ceea ce-mi place să fac ca să-mi câştig existenţa – şi mă consider o norocoasă fiindcă îmi iubesc meseria.
Iar când pe scaun am o clientă care e bolnavă, pot să-i fac ziua mai frumoasă aplicându-i extensii de păr. Şi imediat după aceea, toată povestea prin care a trecut, suferinţa provocată de boală, uneori chiar de cancer, parcă dispare complet, fiindcă femeia respectivă se uită în oglindă şi se vede pentru prima dată cu părul lung. Multă vreme, faptul că a avut părul scurt i-a tot amintit de boala ei. Dar după ce îi montez extensiile de păr, femeia se simte altfel, parcă nici nu mai e bolnavă…

- Ai de gând să-ţi deschizi saloane şi în străinătate?
- Categoric.
Cred că mai întâi o să-mi deschid unul în California, în Beverly Hills.

- Ai lucrat vreodată cu vedete? Şi, dacă da, cu cine anume?
- Sigur, am lucrat cu vedete, însă nu pot dezvălui numele lor. Vă pot spune doar că am lucrat cu “Nevestele din New Jersey”. Noi ne ocupăm de părul Teresei. Chiar ieri a fost la salon.

- De când lucrezi pentru programul “Imperiul extensiilor de păr”, ce ţi-a plăcut cel mai mult?
- Cel mai mult mi-a plăcut că, lucrând pentru acest program TV, am reuşit să-mi clădesc amintiri alături de familia mea.

Familia e foarte importantă pentru mine şi suntem toţi foarte recunoscători că am avut parte de această experienţă şi că o putem trăi împreună.

- Cum îţi alegi modelele pentru experimentele tale?
- Noi nu folosim modele. Clientele ne sunt trimise de alte persoane sau ne găsesc chiar ele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod