Clamele de păr din anii '90 sunt iar în tendințe. Cum să le porți în 2018

Stilul anilor '90 influențează foarte mult tendințele în modă și frumusețe pentru acest an.
Unul dintre look-urile care amintesc în mod sigur de anii '90 este cel al coafurilor care includ clamele de păr, atât de des întâlnite la acea vreme. Orice adolescentă avea cel puțin un set de clame din metal de tip clips. Acele agrafe triunghiulare atât de cunoscute făceau parte din "uniforma" oricărei eleve.

Agrafele clips din metal nu au dispărut niciodată complet, fiind purtate în special de fetițe. În prezent, unele vedete și fashioniste au reușit să readucă la viață aceste accesorii astfel încât pot fi purtate într-un mod interesant, fără să pari o școlăriță.

Un exemplu este sora mai mică a lui Beyonce, Solange Knowles, care a purtat un set de clame clips pe covorul roșu, la gala Premiilor CFDA încă din 2016.
La acea vreme astfel de accesorii pentru păr au fost o alegere neobișnuită. Dar în 2018, clamele au revenit în trend, fiind purtate tot mai des de staruri.



Una dintre modalitățile în care le poți purta este cărarea pe mijloc și părul prins în laterale cu clame clips din metal.




O altă variantă este purtarea clamelor pe aceeași parte.



Și Miley Cyrus a purtat o clamă clips acoperită cu perle în timpul emisiunii Carpool Karaoke realizată de comedianul James Corden.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod