Cum să îți îndrepți corect părul. Sfaturile specialistului

Părul super drept poate arăta la fel de spectaculos precum o coafură complicată. Secretul este să cunoști tehnica perfectă pentru îndreptarea părului, astfel încât rezultatul să fie impecabil.
“Celebrele beach waves și texturile dezordonate au farmecul lor, dar și părul perfect drept este un look foarte în vogă în acest sezon. Dar ține cont de faptul că este un hairstyle de impact doar dacă ai un păr impecabil, sănatos, fără vârfuri despicate și aspect tern”, explică Ioana Moțoi, trainer ghd România.

Este foarte ușor să presupui că nu ai ce să greșești atunci când îți îndrepți părul. Dar pornind de la tehnica folosită și până la aparatul pe care îl utilizezi, există riscul să faci alegeri greșite care îți distrug părul, mai ales dacă îl îndrepți des.
În primul rând, este obligatoriu să folosești placa numai pe părul uscat, niciodată ud. De asemenea, ai nevoie de o placă de foarte bună calitate, cu suprafață care protejează părul și setări pentru limitarea temperaturii maxime.

Pentru a obține suvițe super drepte ai nevoie de câteva produse esențiale: un spray care oferă protecție termică, un uscător de păr de calitate, un styler versatil și un produs pentru finisare. Rezultatul final? Un aspect glossy și suvițe care nu se electrizează.
Ioana Moțoi, trainer ghd România, îți explică pas cu pas cum poți obține un păr drept cu structură perfect netedă:

1. Mai întâi pregătește părul cu ajutorul unui spray de protecție termică pentru a oferi o barieră împotriva căldurii. 

2. Folosește un uscător de calitate pentru a reduce încărcarea electrostatică a părului, asigurând un look neted. Asigură-te că aerul cald este direcționat tot timpul dinspre rădăcină spre vârfuri.

3. Împarte părul în secțiuni și începe cu firele de desubt și spre final îndreaptă și părul de deasupra.

4.
Ia câte o secțiune, plasează stylerul cât mai aproape de rădăcină și întinde-l cu o singură trecere a plăcii peste fiecare șuviță.

5. Repetă aceeași mișcare pentru fiecare secțiune.

6. Pentru un finish glossy mizează pe un ser pentru finisare și strălucire. Începe să aplici produsul dinspre vârfuri!

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod