Cum să scapi de petele de vopsea de păr de pe piele

Cum să ștergi petele de vopsea de păr de pe piele

Nu este foarte dificil să te vopsești singură acasă, dacă știi ce faci. Dar oricât de pricepută ai fi, petele de vopsea de pe piele sunt inevitabile.
Apar în special pe linia părului, dar din neatenție le poți "dobândi" și pe față, gât, decolteu și mâini.

Prin urmare, ce poți face pentru a te vopsi acasă, dar fără să rămâi cu pete de vopsea de păr pe piele? Primul pas este prevenția, apoi poți folosi ingrediente pe care le ai deja în casă pentru a scăpa de petele de pe piele. Iată ce să faci ca să elimini petele de vopsea de păr:

Cum să ștergi petele de vopsea de păr de pe piele: Înainte de a te vopsi

Aplică ulei pentru bebeluși sau vaselină cosmetică pe linia părului, pe urechi și gât. Aceste produse grase fac pielea alunecoasă și previn pigmentarea, ajutând în același timp să ștergi mai ușor urmele de vopsea.
De asemenea, pielea hidratată va absorbi mai puțină vopsea decât pielea uscată. 

Este de preferat să te vopsești seara, înainte de a te spăla pe față, iar părul este de preferat să fie nespălat de câteva zile. Uleiurilem naturale produse de piele îți protejează pielea de pete.

În timp ce te vopsești

Acoperă cât mai multă piele cu putință, folosind prosoape sau tricouri pe care nu te deranjează să le pătezi. O capă din plastic special pentru vopsit este excelentă, pentru că îți acoperă trunchiul și o parte din gât.
Nu uita să porți mănuși de plastic, cele chirurgicale fiind de preferat în locul mănușilor largi de plastic pe care le primești în pachetul de vopsea.

Soluții ca să ștergi petele de vopsea de păr de pe piele


- Expresia "cui pe cui se scoate" se aplică perfect în acest caz. Aplică puțină vopsea de păr rămasă pe pată, freacă apoi puțin și șterge cu o cârpă înmuiată într-o soluție de apă cu săpun. Reactivând vopseaua de păr, vei reuși să o îndepărtezi mai ușor. 
- Alcoolul medicinal și săpunul sunt alte două ingrediente care te ajută să elimini petele.
Umezește o dischetă din bumbac cu alcool și aplică puțin săpun, apoi freacă zonele cu pete. Clătește cu apă din abundență.
- Amestecă bicarbonat de sodiu cu puțin detergent lichid de vase și freacă delicat pata. Acest amestec elimină celulele moarte de piele care sunt colorate de vopsea. Clătește-te bine la final.
- Înmoaie o dischetă în oțet și freacă cu grijă petele. Oțetul îndepărtează celulele moarte de piele și decolorează petele.
- Pune puțină pastă de dinți pe o periuță veche de dinți și freacă delicat zona cu pete, apoi clătește.
- Aplică demachiant pe o dischetă din bumbac, freacă pata, așteaptă cinci minute, apoi clătește-te.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nuexista pe 7 Iul 2018, 21:46
    Premiile Gourmet

    Cine a câștigat premiile Gourmet de la concursul Fairy? Încă nu sun afișate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod