Cum să-ți faci un coc răvășit. Cea mai simplă metodă!

Cocul cu un aspect neglijent a devenit una dintre cele mai apreciate și populare coafuri. Starurile o poartă foarte des pe covorul roșu, dar și în viața de zi cu zi.
Tocmai această versatilitate face din cocul răvășit un must-have în materie de coafuri. De aceea, trebuie să știi cum să-ți faci ușor și rapid o astfel de coafură sexy și relaxantă. Iată o metodă simplă:

Nu îți întinde părul cu placa

Pentru a obține acel look degajat și aparent neglijent al cocului răvășit trebuie să păstrezi textura naturală a părului tău. Nu este nevoie să folosești placa sau ondulatorul, ceea ce îți simplifică și mai mult misiunea.

Separă bretonul

Fie că ai sau nu breton, separă secțiunea din față a părului, sub forma unui triunghi, și fixeaz-o cu o clamă sau agrafe cât timp realizezi cocul. Te va ajuta la final să obții acel aspect de coafură lejeră.

Prinde părul într-o coadă înaltă

Strânge părul cu mâinile și prinde-l strâns într-o coadă înaltă. Nu este nevoie să pieptăni părul când îl prinzi.
Coada trebuie să fie strânsă pentru ca părul să nu se lase la spate.

Texturează

Părul perfect neted și mătăsos este dificil de aranjat într-o coafură cu aspect răvășit. De aceea ai nevoie de un produs pentru texturare, precum un spray pe bază de apă sărată. După ce ai pulverizat spray-ul pe păr, piaptănă coadă de la vârf către bază pentru a obține mai mult volum.

Înnoadă părul

Înfășurarea părului în jurul elasticului de prindere creează un coc rotund, de tip balerină. De aceea, ca să obții un look răvășit și sexy, împarte coada în două secțiuni pe care să le înnozi între ele.
Fixează apoi cocul cu agrafe. Folosește suficiente agrafe încât părul să rămână fixat, dar fără să-și piardă volumul.

Reintegrează bretonul

Acum este momentul să incluzi în coafură secțiunea de păr separată la început. Desprinde clama și dă secțiunea de păr pe spate, fixând vârfurile cu agrafe la baza cocului. Poți prinde secțiunea de păr mai larg, pentru a obține un plus de volum și textură.

Extrage șuvițe subțiri în laterale

Trage cu grijă suvițe foarte subțiri de păr în zona tâmplelor și la spate. Aceste fire cu aspect rebel oferă și mai mult farmec coafurii tale răvășite.
Trage ușor cu degetele de șuvițele de păr pentru a crea un efect de păr dezordonat.

Finisează cu un fixativ

Pulverizează un spray cu fixare medie, care îți va păstra coafura intactă, dar fără să creeze acel aspect rigid. Ai grijă să nu netezești cu mâna firele rebele!


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod