Cum să-ți schimbi look-ul în 2019. Tunsorile recomandate de specialiști

Noul An aduce cu sine noi oportunități, planuri de tot felul, dar și o tunsoare proaspătă. Chiar dacă ești perfect mulțumită de look-ul tău actual, o schimbare va fi oricând binevenită.
Nu contează dacă porți cel mai în trend bob din 2018 și nici dacă părul tău lung e în cea mai bună formă, e bine să știi că ai și alte opțiuni pentru lungimea și textura lui.

Pentru a face cea mai bună alegere, iată câteva sfaturi de care să ții cont din partea hairstilistilor Wella Professionals:



Părul fin

Optează pentru o tunsoare care urmărește mișcarea naturală a părului. El trebuie să se aranjeze natural, nu să fie forțat să stea într-o anumită direcție;



Tăieturile trebuie să fie spre interior pentru a păstra grosimea părului și a avea greutate pe contur;
Este indicată tăierea părului în straturi pentru a crea volum delicat și mișcare;
Evită tunsorile cu linia de contur foarte subțire deoarece nu servesc obținerii unui păr cu aspect mai bogat și mai des;
Apelează la breton pentru a încadra trăsăturile.
Acest truc ajută la obținerea unui look mai dens.



Părul creț

Pune accentul pe formele îndrăznețe. Acestea sunt cele care scot în evidență punctul forțe al părului tău: volumul generos.
Părul creț crește diferit de cel drept. Dacă vrei să-i stimulezi creșterea, atunci ar trebui să îi tunzi câte 1 centimetru,  la interval de 2-3 luni.
Nu îl fila! Pentru a evita aspectul „frizzy”, un păr creț nu trebuie filat decât în cazuri excepționale.
 



Părul aspru și des

Tunsoarea pixie este ideală atunci când ai un astfel de păr. Poți obține un volum optim, doar cu ajutorul degetelor.
Aspectul ușor neglijent al coafurii va ascunde rigiditatea părului tău;



Dacă ai părul lung, tunde-l în scări pentru un look rafinat. Este o tunsoare extrem de practică, care nu necesită styling. Cu ajutorul ei poți face mici corecții la forma fetei.




Tunsoarea carre este ideală în cazul părului cu volum. Ea se potrivește oricărui tip de breton și avantajează deopotrivă femeile înalte, cât și pe cele scunde. Lungimea acesteia depinde de parametrii părului și formă fetei; cu cât mai îngustă e față și cu cât mai mici îi sunt trăsăturile, cu atât lungimea recomandată este mai mică și viceversa.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod