Două surori de 8 și 10 ani sunt experte în împletituri. Coafurile lor sunt fabuloase!

Îți mai amintești cum împleteai părul păpușilor în copilărie? Două surori din Statele Unite au reușit să ducă joaca la un alt nivel și au devenit adevărate experte în coafuri împletite.
Jayonnah, în vârstă de 10 ani, și sora sa mai mică, Aiyonnah, de 8 ani, realizează împletituri extrem de complicate, iar două filmulețe în care își pun talentul în practică au devenit virale pe rețelele de socializare.

Primul filmuleț care a strâns rapid milioane de vizualizări a fost postat pe Twitter de mătușa celor două fetițe. În acest video, Jayonnah realizează o împletitură în stilul celei purtate de Beyonce în videoclipul Lemonade. Nu doar că știe cum să procedeze pas cu pas, dar Jayonnah dă dovadă de profesionalism atunci când descoperă că părul clientei este încurcat.
Fetița descurcă cu grijă părul, apoi continuă împletirea elaborată.



La scurt timp a fost postat un alt video în care sora mai mică, Aiyonnah, creează o împletitură de tip boxer, cu cozi împletite strâns de pielea capului, un stil foarte dificil de realizat chiar și de către profesioniști. Filmarea a devenit rapid virală, iar micuțele au ajuns adevărate staruri.

Talentul se pare că este moștenit de la mama lor, Ashley, care este hairstilist. Fetițele au urmărit de mici cum mama lor împletea părul clientelor, astfel că au învățat foarte repede să împletească. 

"M-au văzut împletind atât de mult încât au învățat din mers", a declarat mama celor două pentru Allure.

"Jayonnah a început să răsucească părul păpușilor ei de la doi ani, iar la scurt timp a învățat să împletească", a adăugat Ashley.
Aiyonnah a început să împletească la cinci ani, dar în scurt timp a învățat chiar și cele mai complicate stiluri. "Acum spun că sunt faimoase. Le place să citească toate comentariile pozitive, iar de câteva ori oamenii le-au recunoscut pe stradă, iar ele au fost foarte entuziasmate", a adăugat mama fetițelor. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod