Izolate la domiciliu, vedetele își vopsesc părul roz. Unele regretă deja

Când stai toată ziua în casă, îți vin idei. De multe ori nu sunt tocmai idei bune, așa cum o demonstrează și câteva celebrități internaționale.
La fel ca noi toți, starurile sunt tentate să încerce singure tot felul de tratamente de înfrumusețare sau să-și facă unele schimbări de look.

Și se pare că în prezent starurile au o nouă pasiune, și anume aceea de a-și vopsi părul în nuanțe de roz. Dacă unele dintre ele au reușit să obțină rezultate acceptabile, altele însă regretă amarnic decizia de a face experimente cu nuanțele de păr. Elle Fanning, Ricky Martin sau Jennifer Love-Hewitt sunt câteva dintre celebritățile care au decis că vor să aibă părul roz.

Lottie Moss



Lottie Moss, fiica faimoasei Kate Moss, a postat un selfie foarte sexy în care le prezintă fanilor noua sa nuanță de păr în tonuri de roz intens.
 

Citește și: Culori de păr inspirate de natură.
Creațiile uimitoare ale unei hairstiliste 


Jennifer Love-Hewitt



Actrița Jennifer Love-Hewitt se plictisea acasă astfel că a decis să se vopsească și să-și facă șuvițe roz. Rezultatul este chiar reușit, iar vedeta e foarte mândră de noul său look. „Zâmbetul unei fete care și-a facut singură, acasă, șuvițe roz. Pentru că ce altceva poți face acum?”, a scris Jennifer în postarea de pe Instagram în care și-a prezentat noua culoare a părului.

Elle Fanning



Și Elle Fanning a luat hotărârea de a posta pe Instagram o imagine din baie, imediat după ce și-a vopsit părul roz.
Actrița, care a jucat în seria „Maleficent” alături de Angelina Jolie, nu pare tocmai încântată de rezultat...

Ricky Martin



Ricky Martin și-a surprins fanii cu noua sa nuanță de păr. Starul muzicii pop și-a vopsit la rândul său părul într-un ton intens de roz, spre încântarea celor care îl urmăresc pe Instagram.

Ireland Baldwin



Modelul și actrița Ireland Baldwin, fiica starurilor Kim Basinger și Alec Baldwin, nu doar că s-a vopsit roz, dar s-a și tuns singură. Ireland a postat câteva imagini pe Instagram cu noul ei look, una dintre ele având mesajul „Am făcut un lucru greșit”.

Bryce Dallas Howard



Bryce Dallas, starul din „Jurassic World: Dominion”, le-a dat emoții producătorilor celui mai recent film din celebra serie Jurassic, care va fi lansat în 2021.
Actrița a postat pe Instagram o imagine în care are părul roz-fucsia, însoțită de mesajul „Sunt sigură că @jurassicworld nu se va supăra că i-am schimbat culoarea părului lui Clair în fucsia. Cum vi se pare?”. Bryce a completat ulterior postarea cu hashtagul #AprilFoolsDay (Ziua Păcălelilor).

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod