Masca naturală care te va ajuta să ai părul rezistent și strălucitor

Masca naturală care te va ajuta să ai părul rezistent și strălucitor

Vrei să ai părul puternic, des și strălucitor în mod natural? O mască din ingrediente pe care sigur le ai în bucătărie te poate ajuta să ai părul lung și foarte frumos.
Substanțele naturale conținute de aceste ingrediente contribuie la fortifierea rădăcinilor și creșterea viguroasă a părului. Folosită cu regularitate, vei putea observa rezultatele într-o lună. De asemenea, este potrivită pentru orice tip de păr. Iată cum să prepari această mască pentru păr:

Ingrediente:

- un ou
- o lingură cu ulei de muștar
- o linguriță cu miere
- o linguriță cu suc de ceapă

Mod de preparare:

Sparge oul într-un bol și bate-l bine.
Adaugă uleiul de muștar, sucul de ceapă și mierea.
Amestecă bine toate ingredientele.

Mod de folosire:

Aplică masca pe părul uscat, începând de la rădăcini, apoi distribuie uniform pe toată lungimea părului. Masează scalpul cu vârfurile degetelor timp de două, trei minute.
Acoperă-ți capul cu o cască pentru duș și lasă masca să acționeze timp de o oră. După aceea, spală-te pe cap folosind un șampon delicat. Pentru a preveni căderea părului, folosește această mască de două ori pe săptămână.

Beneficii

Oul este deosebit de benefic pentru părul tău. Proteinele conținute de acesta hrănesc foliculii de păr și îi fac mai rezistenți. Oul previne în același timp degradarea părului și apariția vârfurilor despicate. Are capacitatea de a hidrata intens părul, acționând precum un balsam natural.
Uleiul de muștar conține vitamine, minerale și antioxidanți care stimulează creșterea părului și fortifiază foliculii de păr slăbiți.
Sucul de ceapă are același efect de stimulare a creșterii părului, dar pentru că are și proprietăți antibacteriene, ajută la eliminarea posibilelor infecții la nivelul scalpului care ar putea să provoace căderea părului.
Mierea hrănește foliculii și netezește suprafața firului de păr, ceea ce face ca părul să fie mai strălucitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod