Părul roz cuarț, inclus în prezentarea Alexander Wang pentru primăvara 2018

După o lungă perioadă de timp în care ne-a fascinat prin frumusețea sa, părul în nuanțe pastelate nu pare să dispară, ci devine un trend tot mai puternic.
O demonstrează și un eveniment important de modă, în cadrul căruia părul în nuanțe pastelate de roz a fost elementul central. 

Prezentarea colecției Alexander Wang pentru sezonul primăvară 2018, din cadrul New York Fashion Week, a întărit faptul că părul roz este în continuare un trend major și că nu dă semne că ar fi pe cale de dispariție. 

Creatorul de modă a ales un model din cadrul prezentării a cărei culoare de păr să fie transformată din blond închis în roz pastelat, o nuanță numită roz cuarț de Josh Woods, stilistul care a făcut posibilă această schimbare de look.

"Inspirația a venit de la Alexander", a declarat Woods, citat de allure.com.
"El a avut o idee foarte clară despre această culoare pe care și-a dorit-o în show-ul său". Nuanța de roz-violet nu este, de fapt, o singură culoare. Este formată dintr-o serie de culori suprapuse: roz, violet și corai. "I-am dat denumirea roz cuarț", a mai spus Woods. "Pe măsură ce o privești, descoperi că este o culoare într-o altă culoare. Este acel aspect fațetat pe care am vrut să-l obțin", a adăugat stilistul.

Nu este deloc simplu să obții această nuanță.
Stilistul a avut nevoie de câteva ore bune pentru a realiza nuanța cu tonuri multiple. În primul rând, decolorarea este obligatorie, dar și un pas riscant. Părul se poate deteriora puternic în urma decolorării, de aceea are nevoie în același timp de soluții hidratante intense, care să-i refacă structura după decolorare. Abia apoi sunt adăugate nuanțele multiple de colorare.

Dar dacă îndrăznești să alegi această culoare de păr, stilistul Josh Woods este de părere că în mod sigur nu vei regreta.
Este o nuanță care se potrivește oricui. "Rozul este o culoare care avantajează pe oricine, fiind potrivită pentru numeroase tonuri ale pielii", a declarat acesta.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod