Pregătește-ți look-ul de festival cu Babyliss Paris

În ultimii ani, festivalurile de muzică au luat amploare în România și odată cu ele, au apărut și tendințele specifice în modă și frumusețe.
Nu e un secret faptul că majoritatea festivalurilor au loc în aer liber, ceea ce ne duce cu gândul la stilul boho, un stil definit prin pattern-uri florale, botine sau bocanci, franjuri, veste, pălării și bentițe florale sau pantaloni evazați. Indiferent cum îți vei alcătui ținuta, look-ul nu poate fi complet fără bucle rebele.
 
Din păcate, tot mai multe femei adoptă același look: ținuta boho, bentițe florale sau pălării, însă noi îți recomandăm să ieși din anonimat cu o coafură pe măsură. 
 
Fie că ai părul lung, fie scurt, acum este mai ușor să obții bucle perfecte dacă folosești ondulatorul automat Curl Secret 2 de la Babyliss Paris
 
Ondulatorul Curl Secret 2 este prevăzut cu 3 butoane: unul reglează temperatura, astfel încât poate fi folosit și de femeile cu firul de păr subțire, al doilea buton reglează timpii de acționare, astfel încât tu deții controlul asupra felului în care vor arăta buclele, iar al treilea buton direcționează părul spre interior sau exterior. Asta înseamnă că devii propriul tău hairstylist în cea mai simplă manieră!
 
Pentru că ondulatorul vine cu două capete, poți opta fie pentru bucle lejere (acestea sunt recomandate pentru părul lung), fie pentru bucle strânse, ideale pentru părul mediu și scurt. Se recomandă împărțirea părului în șuvițe de 3 cm. După ce ai terminat de ondulat, poți desface buclele cu ajutorul unui uscător de păr, apoi finisezi cu un fixativ flexibil.
 
Dacă în continuare ți se pare dificil, îți recomandăm să urmărești acest tutorial și te vei convinge singură că de azi înainte, nu mai ai nevoie de hairstylist:
 
 
 
Așadar, pentru festivalurile din această vară și nu numai, uită de pălării și flori în păr! Nu vei fi cu nimic mai diferită față de restul fetelor, în schimb adoptă o coafură effortless chic, care te poate scoate în evidență.