Teorie bizară: Părul lui Meghan Markle poate dezvălui dacă este însărcinată

După nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, fanii noului cuplu regal au în minte o singură întrebare: când va rămâne însărcinată Ducesa de Sussex?
Și pentru că nimeni nu poate ști cu exactitate acest lucru (probabil nici Meghan), au apărut deja tot felul de teorii cu privire la indiciile care pot arăta dacă Meghan este însărcinată, înainte de a face oficial marele anunț.

Se pare că podoaba sa capilară ar putea indica o posibilă sarcină, potrivit specialiștilor citați de stylecaster.com.

Datorită faptului că părinții săi au origini africane, olandeze și irlandeze, părul lui Meghan Markle este creț. Pentru a-l menține drept, fosta actriță în vârstă de 37 de ani apelează la un tratament de îndreptare permenantă a părului. Acesta se numește tratament brazilian cu cheratină, iar vedeta îl folosește deja de zece ani. "Mama este de culoare, iar tata are origini olandeze și irlandeze, astfel că părul meu este foarte creț.
Apelez la tratamentul brazilian de câțiva ani
", a spus Meghan într-un interviu din anul 2011.



Potrivit specialistei Myka Meier, care predă cursuri de etichetă în Londra, revenirea lui Meghan la părul creț este un semn important că aceasta este însărcinată.

Pentru că tratamentul brazilian include folosirea unor substanțe chimice periculoase, nu este recomandat femeilor însărcinate. Acesta este motivul pentru care Khloe Kardashian a renunțat să-și mai îndrepte părul anul trecut, când a fost însărcinată cu primul său copil. Părul vedetei a redevenit creț, textura sa naturală. "Acum că sunt însărcinată nu îmi mai pot îndrepta părul, astfel că onduleurile încep să revină treptat", a scris Khloe într-o postare pe Instagram.

Având în vedere că părul lui Meghan este în continuare drept și nu a revenit la textura sa naturală, Meier este de părere că ducesa folosește în continuare tratamentul brazilian cu cheratină.
Ceea ce înseamnă că atunci când părul lui Meghan va reveni la textura sa naturală, cu onduleuri, este un semn că aceasta ar putea fi însărcinată.

"Este interesant să-i urmărim cu atenție părul. Nu știm ce face în prezent, dar cel mai probabil apelează la un tratament brazilian sau unul cu cheratină pentru a-l îndrepta. Imediat ce va rămâne însărcinată, nu va mai folosi acele produse, iar părul ei va redeveni creț", susține specialistul.

Meier mai spune că Meghan va renunța la părul lăsat liber pe spate și îl va purta tot mai des prins într-un coc strâns, pentru a ascunde schimbarea texturii. "Cred că o vom vedea purtând tot mai des părul prins în coc, ceea ce poate fi un indiciu că este însărcinată și nu mai poate folosi acele substanțe chimice care sunt utilizate de obicei pentru a obține un păr drept, pentru o perioadă mai lungă de timp", spune Meier.

Deși nu există dovezi care să arate că tratamentele pentru îndreptarea părului cu cheratină pot provoca malformații ale fătului, numeroși medici sunt împotriva folosirii acestora în timpul sarcinii pentru că mama poate inhala substanțele toxice sau acestea pot fi absorbite în organism prin scalp.
"Substanțele toxice folosite în cadrul unor tratamente pentru păr pot fi absorbite în organism prin pielea capului sau pot fi inhalate. Nu există studii care să afirme cu certitudine dacă anumite tipuri de tratamente cu cheratină pentru îndreptarea părului sunt sigure sau nu, astfel că medicii recomandă evitarea lor, pentru a elimina orice risc", declară pentru thesun.co.uk medicul ginecolog Sarah Jarvis.

Unul dintre aceste tratamente care sunt interzise în timpul sarcinii este tratamentul cu cheratină care conține formaldehide. "Excepție face tratamentul cu cheratină care conține formaldehide, substanțe care în concentrație mare pot provoca malformații congenitale. Eu recomand ca femeile să evite orice produs cu cheratină care ar putea să conțină formaldehide", declară medicul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod