10 trucuri de înfrumusețare pe care orice femeie ar trebui să le știe

10 trucuri de înfrumusețare pe care orice femeie ar trebui să le știe

Nu ai nevoie de creme scumpe și tratamente complicate pentru a scăpa de cearcăne, coșuri, piele uscată și alte probleme cu care te poți confrunta.
Încearcă aceste remedii naturale ușor de folosit și cât se poate de eficiente:

O soluție salină va reduce inflamația la nivelul feței

Dizolvă sare în apă pentru a obține o soluție concentrată. Înmoaie un prosop în soluție și aplică pe față. Lasă să acționeze timp de zece minute, apoi clătește-te. Soluția salină va reduce inflamația.

Buze sexy și hidratate

Este foarte simplu să le oferi buzelor tale un aspect catifelat și mai mult volum. Aplică pe buze un ulei cosmetic, precum ulei de măsline, ulei de cocos sau un balsam intens hidratant. Lasă-l să acționeze timp de câteva minute, apoi masează-ți buzele cu o periuță de dinți cu peri moi. Celulele moarte de piele vor fi îndepărtate, buzele tale vor fi mai catifelate, iar volumul va fi mărit datorită stimulării circulației sanguine.

Ulei de măsline pentru ten strălucitor

Tenul tău va fi mult mai hidratat și cu un aspect sănătos dacă folosești uleiul de măsline pentru a-l masa delicat. Aplică pe tenul curat și exfoliat câteva picături de ulei de măsline extravirgin, apoi masează delicat timp de câteva minute.
Repetă procedura de câteva ori pe săptămână, de preferat seara, îaninte de culcare.

Miere împotriva acneei

Pentru că are proprietăți antibacteriene, mierea este un tratament foarte eficient împotriva acneei. Dacă te-ai trezit cu un coș fix înaintea unui eveniment important, aplică puțină miere pe coș și las-o să acționeze timp de 15 minute, apoi clătește-te cu apă călduță. Această metodă ajută la reducerea în dimensiune a coșurilor, făcându-le mai puțin vizibile și ușor de ascuns cu ajutorul machiajului.

Folosește picături pentru ochi împotriva coșurilor

Înmoaie o dischetă demachiantă din bumbac în soluție pentru tratarea ochilor înroșiți. Pune discheta la congelator timp de 5 minute, apoi presează zona coșurilor cu ea timp de câteva secunde.
În acest fel inflamația va scădea semnificativ.

Îndepărtează în mod natural machiajul

Amestecă trei părți de apă cu o parte de ulei de măsline într-un borcan din sticlă. Agită bine, aplică pe o dischetă din bumbac și apoi îndepărtează machiajul. O rețetă foarte simplă pentru a dizolva chiar și cele mai rezistente farduri.

Scapă de firele de păr crescute sub piele

Bicarbonatul de sodiu este soluția eficientă pentru îndepărtarea firelor de piele crescute sub piele. Combină o linguriță cu bicarbonat de sodiu, o linguriță cu ovăz măcinat și o lingură cu apă. Amestecă bine pentru a forma o pastă groasă. Aplică pasta pe piele, masează delicat, apoi clătește-te.

Elimină cearcănele și pungile de sub ochi

Adaugă o linguriță cu bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă caldă și amestecă bine. Înmoaie o dischetă din bumbac în acest amestec și aplică pe zona cearcănelor și a pungilor de sub ochi.
Lasă să acționeze timp de zece minute, apoi clătește-te și aplică o cremă hidratantă. Repetă această procedură zilnic.

Mască pentru păr strălucitor

Amestecă bine o banană pisată, un ou, o lingură cu miere și o jumătate de pahar cu bere neagră. După ce ai obținut o pastă fină, aplică masca pe păr, de la rădăcini și până la vârfuri, și las-o să acționeze timp de câteva ore. Folosește această mască o dată pe săptămână și vei observa cum părul tău va deveni mult mai strălucitor.

Soluție pentru creșterea genelor

Și genele au nevoie de îngrijire pentru a fi mai lungi și mai dese. Amestecă o jumătate de linguriță cu ulei de cocos cu două picături de ulei esențial de lavandă. Aplică amestecul pe gene, de la rădăcini și până la vârfuri, folosind un bețișor cosmetic.
Genele tale vor fi mai sănătoase, vor crește mai repede și vor fi mai dese.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod