20 de manichiuri elegante cu glitter. Sunt perfecte pentru Sărbători!

Glitterul a devenit de nelipsit din manichiurile noastre. Îl folosim tot mai des fie pentru a crea manichiuri deosebite pentru petreceri, fie pentru a adăuga un element strălucitor manichiurilor de zi cu zi.
Deși apelăm tot mai des la el, numeroase femei îl evită de temă că prea multă strălucire ar putea să facă o manichiură să pară de prost gust.

Secretul este să folosești particulele strălucitoare pe unghiile tale astfel încât să creezi un look sofisticat, iar echilibrul este esențial. Folosește glitter-ul pentru a trasa linii de accent pe unghii sau pentru a acoperi o singură unghie. De asemenea, modelele în stil manichiură franțuzească realizate cu vârfuri strălucitoare arată la fel de bine.
Astfel de manichiuri sunt perfecte pentru Sărbători, fiind alegerea ideală pentru o manichiură pentru petrecerile și mesele festive la care participi.

Poți crea pe unghiile tale modele de nail art cu glitter inspirate de motivele de Sărbători. De exemplu, este foarte simplu să desenezi pe unghii cercuri colorate cu ojă cu glitter care să amintească de globulețele strălucitoare cu care îți decorezi bradul de Crăciun.

Este important să alegi o ojă cu glitter de foarte bună calitate.
Trebuie să aibă o densitate ridicată de particule strălucitoare astfel încât rezultatul să arate impecabil. Oja cu mult glitter este potrivită pentru desenarea modelelor de mici dimensiuni. Dacă îți dorești un strop de strălucire, fără ca unghiile să fie acoperite integral cu glitter, atunci optează pentru o ojă cu mai puține particule strălucitoare și de dimensiuni mai mici.

Sunt în tendințe manichiurile în care glitterul este folosit aparent neglijent, la baza unghiilor sau pe vârfuri.
Obții astfel un efect de „praf de stele” pe unghiile tale. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod